Βελτσίστας: «Να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο ριμπάουντ»

Για ακόμα ένα παιχνίδι, το δεύτερο συνεχόμενο, η Ενωση Ιλίου θα παλέψει εκτός έδρας και συγκεκριμένα στη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου την Κυριακή (08/03) στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την ισόβαθμη ΦΕΑ

Στόχος της ομάδας μας, όπως και σε κάθε ματς είναι η νίκη, όμως για να συμβεί αυτό, η Ενωση πρέπει να δείξει συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο. Αυτό ανέφερε άλλωστε και ο Γιώργος Βελτσίστας στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

«Μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα εκτός έδρα παιχνίδι και όπως όλα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Για ακόμα έναν αγώνα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε όσα έχουμε πει στην προπόνηση. Εχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για το ματς με τη ΦΕΑ, καθώς δεν είχαμε προβλήματα καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας». 

Οσον αφορά τον αντίπαλο, ο άμεσος συνεργάτης του Τάκη Πανούλια, ανέφερε. «Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει απλά, κάνει πολύ καλά τα βασικά, τρέχει πολύ καλά στον αιφνιδιασμό και αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Εχει πολύ καλούς σουτέρ και έχει 2-3 καλούς ψηλούς. Δεν πρέπει να αφήσουμε τους σουτέρ τους να βρουν ρυθμό, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν. Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο ριμπάουντ γιατί αν δεν κάνουμε καλά μπλοκ, θα έχουμε πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε.

«Νομίζω μας βοήθησε το παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Πεύκη, γιατί έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με την ΦΕΑ, ώστε να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα εν όψει της αναμέτρησης».