Βούλγαρης: «Η φετινή άνοδος ήταν η πιο δύσκολη»

Ο Νίκος Βούλγαρης, μετά το τέλος του μπαράζ με τον Εθνικό, μίλησε στο ionikosbc.gr για την έκβαση του αγώνα, τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Το μπαράζ τέλειωσε κι έγραψε «Ιωνικός στη Β’ Εθνική». Έχεις πάρει πολλές ανόδους, μία ακόμα με τον Ιωνικό. Πως νιώθεις γι αυτό;
«Έχω σημαντικές επιτυχίες όμως η φετινή άνοδος ήταν η πιο δύσκολη και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει πραγματικά να είναι ψηλά, με τέτοιο κόσμο, τέτοια διοίκηση και όλο το team που την απαρτίζει, πραγματικά αξίζει να είναι πιο ψηλά. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εμείς οι αθλητές θέλουμε να είμαστε με γεμάτα γήπεδα αλλά να μην έχουμε παρατράγουδα. Δηλαδή αυτή η ατμόσφαιρα είναι ότι καλύτερο για να έχουμε σε κάθε ματς, χωρίς παρατράγουδα».

Στο τέλος, στις βολές πως ένιωσες; Ήταν βαριά η μπάλα;
«Όχι δεν ήταν βαριά η μπάλα. Απλά έτυχε σήμερα να μην μπουν. Έχω σουτάρει πολλές βολές τέτοιες».

Βρεθήκαμε σε κάποια φάση του αγώνα στο +16, ο Εθνικός όμως μείωσε στους 3π. Το φοβήθηκες καθόλου;
«Όχι δεν το φοβήθηκα. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Το λεγα μέσα στα αποδυτήρια στα παιδιά πριν το ματς ότι σήμερα θα νικήσουμε 100%. Είμαστε καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε. Απλά, η αλήθεια είναι ότι κουραστήκαμε στο 2ο ημίχρονο και έτσι ο Εθνικός κατάφερε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι».

Και τέλος, για την παρουσία του κόσμου σήμερα, ένα σχόλιο.
«Εντάξει, τι να πω. Θυμάσαι τι είχα πει μετά το παιχνίδι με τη Σάμο; Ότι είτε κάνω κάλεσμα είτε δεν κάνω, δεν έχει να λέει. Αυτός ο κόσμος είναι υπέροχος, απλά να μην υπάρχουν παρατράγουδα».