Ο ΓΑΣ Κομοτηνή φρόντισε να διατηρήσει αναλλοίωτο τον κορμό της ομάδας που τον επανέφερε στη Β’ Εθνικής. Μέρος αυτού ήταν βέβαια και ο Ανδρέας Περρής.

Ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ έγινε ο 11ος παίκτης που ανανέωσε με τους ακρίτες. Προηγήθηκαν το τελευταίο 24ωρο οι Φραντζέσκος Γεωργίου, Γιώργος Χωματάς και τις προηγούμενες ημέρες οι Γιώργος Μπίλιος, Θεοφάνης Αρχιμανδρίτης, Αργύρης Ναλμπάντης, Γιώργος Κάφφκε, Θοδωρής Χριστοφορίδης, Γιάννος Αβδάλας, Παναγιώτης Δρέλλας, Σαΐντι Ζώτος.

Αναλυτικά:

«Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ανακοινώνει την παραμονή του Ανδρέα Περρή για την επόμενη αγώνιστικη περίοδο. Ο ταλαντούχος shooting guard θα ισχυροποιήσει την περιφερειακή μας γραμμή».

«Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Φραντζέσκο Γεωργίου. Ο Ροδίτης center Frantzeskos Gewrgiou θα αποτελέσει μέρος του ρόστερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

«Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Χώματα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο δυναμικος small forward @_xwmatas_ θα συμπληρώσει την περιφερειακή μας γραμμή».