Γεροκώστας: «Να διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους»

Ενα ακόμα ντέρμπι έχει μπροστά της η Ενωση Ιλίου με την ομάδα να πηγαίνει στην Ραφήνα για να αντιμετωπίσει την Κυριακή (22/12, 17:00) τον Αργοναύτη Τριγλίας.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας όμως η Ενωση θα διεκδικήσει με πάθος το δεύτερό της «διπλό» το οποίο και θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ενας εκ των πρωταγωνιστών της περασμένης αγωνιστικής, ο Βαγγέλης Γεροκώστας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα στοιχεία τα οποία πρέπει να εστιάσει η ομάδα μας.

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα, δυνατή. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος αγώνας και μάλιστα εκτός έδρας και μέχρι στιγμής σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχουνε εμφανιστεί όπως θα θέλαμε. Είχαμε κάποιες απουσίες αλλά δουλέψαμε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους».

Όμως, για να γίνει αυτό, η ομάδα … «Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά από την αρχή. Να μπούμε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο . Δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί, ενώ πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι στη ζώνη που παίζουνε. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας έχουν δείξει οι προπονητές στην προπόνηση».

Οσο για το πώς πρέπει να παίξουμε τον αντίπαλο, ο νεαρός φόργουορντ, ανέφερε. «Πρέπει να δείξουμε προσοχή στους παίκτες που τραβάνε στο σκορ, όπως ο Τύρλας και ο Λίτσος. Να τους μαρκάρουμε σωστά ώστε να μην βρουν ρυθμό και να δείξουμε ψυχραιμία στη ζώνη που παίζουν».