Γεώργαρος: «Βλέπουμε το κάθε ματς πιο εγωιστικά»

Εσαεί θα ήθελαν να παραμείνει ο Τζίμης Γεώργαρος στη Χαλκίδα, οι ιθύνοντες το σύλλογο της Εύβοιας. Αυτό όχι μόνο επειδή ό,τι του ζητείται μπορεί να το “περάσει” με ευκολία στο παρκέ, ώστε είτε ο ίδιος, είτε οι συμπαίκτες του να βοηθήσουν το σύλλογο τους στη φετινή προσπάθεια, αλλά και επειδή είναι η… ψυχή της παρέας, όπως τον ονομάζουν οι “μπλε”. Της… κλίκας αυτής που φέτος έχει πάρει τα ηνία του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν θα… δαμάσει το άλογο και θα το κατατάξει σε κούρσα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο Τζίμης Γεώργαρος μίλησε στο infobasket τόσο για τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με το Ψυχικό, όσο και για τα επόμενα που έπονται…

Πόσο σημαντική ήταν η νίκη στο ματς με το Ψυχικό;

Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και πιο αποφασισμένοι ως σύνολο στο ματς με το Ψυχικό και έτσι καταφέραμε να κατακτήσουμε αυτό το ροζ φύλλο. Το κακό σερί που είχαμε πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι νομίζω ότι λειτούργησε υπέρ μας, μιας και ήταν συγκεκριμένο αυτό που ζητούσαμε. Μπορεί βέβαια, από την άλλη, αν δεν είχαμε αυτές τις απώλειες, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και εμείς να μπαίναμε πιο ελεύθερα στο παρκέ.

Κατα την άποψή μου όμως αυτή η απώλεια βαθμών μας αφύπνισε και έτσι βλέπουμε το κάθε ματς στη συνέχεια πιο εγωιστικά. Από την άλλη βέβαια μακάρι να είχαμε τους βαθμούς από τα 3 αυτά ματς κι ας χάναμε αυτό της 17ης αγωνιστικής.

Η παρουσία των περίπου 800 φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό της Κανήθου σας ικανοποίησε;

Είναι αλήθεια ότι το γήπεδο είχε παλμό περισσότερο απο κάθε άλλη φορά. Αυτό λειτούργησε θετικά για εμάς, μας έδωσε μεγάλη ώθηση και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να ευχαριστήσουμε το κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας στηρίξει.

Ο ΓΠΣΧ σκοπεύει να χαράξει πορεία ανάλογη με αυτή που πραγματοποίησε η ΑΓΕΧ;

Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσεις τους παράγοντες, όμως αυτο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι πρώτα θελουμε να δούμε πως θα κολλήσει η συγκεκριμένη χρόνια, να ξεπεράσουμε και εμείς τις δυσκολίες που περνάει όλος ο κόσμος και ό,τι καλύτερο προκύψει για το σύλλογο θα το κυνηγήσουμε. Φυσικά εδώ που φτάσαμε θέλουμε τουλάχιστον να ανέβουμε κατηγορία.

Πόσο δύσκολα είναι τα επόμενα παιχνίδια;

Στον πρώτο γύρο εχουμε κερδίσει σε όλα τα ντέρμπι οπότε φαντάζομαι ότι κάθε αντίπαλος θέλει να επικρατήσει επι της Χαλκίδας. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και έτσι όπως εξελίσσεται η βαθμολογία της κατηγορίας τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα. Δεν ξέρω πως θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι το τέλος όμως όπως όλοι επιθυμούν να θριαμβεύσουν επί του πρωτοπόρου έτσι και εμείς κυνηγάμε τη νίκη και συνάμα την επίτευξη των στόχων μας.