Γιατράς: «Ακόμα καλύτερο το 2012»

Με το… καλημέρα και ντέρμπι για τον Εσπερο. Οι πατρινοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον δεύτερο της βαθμολογίας Κρόνο Αγίου Δημητρίου σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει και την άνοδο.

Ο προπονητής του Έσπερου Μάκης Γιατράς μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για ταο κυριακάτικο ντέρμπι (8/1) αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα θα έχουμε δύσκολο έργο αφού θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα στην έδρα της. Αυτό όμως δεν αλλάζει τη δική μας φιλοσοφία. Είναι απλώς ένα παιχνίδι και εμείς θα πάμε εκεί για να νικήσουμε. Δεν θεωρώ ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, άλλωστε ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις και υπολογισμούς. Εμείς έχουμε πει ότι βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά δεν ξεχωρίζουμε ούτε παιχνίδια, ούτε αντιπάλους. Σε όποιο γήπεδο και εάν αγωνιζόμαστε, όποιος και εάν είναι ο αντίπαλος μας ο στόχος μας είναι η νίκη. Για αυτό θα προσπαθήσουμε και στο παιχνίδι με τον Κρόνο. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αφού στη διακοπή και δουλέψαμε και δόθηκε η δυνατότητα κάποια παιδιά που είχαν προβλήματα με τραυματισμούς να αποθεραπευτούν. Το 2011 ήταν μια καλή χρονιά για εμάς και εύχομαι και πιστεύω το 2012 να είναι ακόμη καλύτερη».