Γιορτινά… καρφώματα απ’ τους προπονητές!

Πύργος, αποστολή

Η γιορτή, γιορτή, αλλά και οι… μπηχτές μπηχτές! Και μάλιστα όχι απ’ όποιον κι όποιον, αλλά από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία βλέποντας τον διψασμένο για μπάσκετ κόσμο να σιγοντάρει τη γιορτή και… αναπόλησε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, που δεν έγινε ποτέ!

«Η σημερινή διοργάνωση ήταν πολύ καλή και όλοι κατάλαβαν ότι δεν ήταν αδύνατο να διεξαχθεί και το ματς του κυπέλλου. Δεν θέλω να δείξω με το δάχτυλο, αλλά είναι ώρα να δούμε τι γίνεται και γιατί ήρθαμε σε αυτή τη θέση», σχολίασε ο κόουτς του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του All Star Game. Αναφερόμενος στο ματς, τόνισε ότι «… ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, με παίκτες που συμμετείχαν στα τρίποντα και στα καρφώματα πολύ καλούς. Εμείς τους αφήσαμε και έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ, αλλά με μία δύο προπονήσεις επιπλέον μπορεί η γιορτή να γίνει ακόμη καλύτερη».

Ο Δημήτρης Πρίφτης απ’ την πλευρά του σχολίασε: «Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά ως ρούκι κόουτς στην Α1 να βρίσκομαι τώρα εδώ. Ήταν ένα ωραίο διάλειμμα για όλους σε μία καλά οργανωμένη εκδήλωση. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε κι εύχομαι να βελτιωθούν τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ γιατί είναι απαραίτητο. Είμαστε μία μπασκετική χώρα, ο κόσμος ασχολείται με το μπάσκετ, υπάρχει παραγωγή, καλοί προπονητές, αλλά αυτό που λείπει είναι να βελτιώσουμε τις συνθήκες».
Τα… καρφιά Ομπράντοβιτς δεν ήταν τα μόνα που ακούστηκαν στη συνέντευξη Τύπου, καθώς κι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής άδραξε την ευκαιρία. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ’ όλους όσοι βοήθησαν να διοργανωθεί άψογα αυτή η γιορτή. Και στον ΟΠΑΠ, που όμως μας έχει ριγμένους στο θέμα των επιχορηγήσεων και των χορηγιών. Θα πρέπει να σκύψει στα προβλήματα του μπάσκετ πιο σοβαρά και να δει τη διαφορά που υπάρχει στην ανταποδοτικότητα σε σύγκριση με το ποδόσφαιρο. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που αγαπάει ο Έλληνας κι αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση του κόσμου, όπου διεξάγεται κάποιο γεγονός. Συμφωνώ με τον Ομπράντοβιτς, τον οποίο σέβομαι κι εκτιμώ και θεωρώ κι εγώ ότι είναι ντροπή να μην μπορεί ολόκληρο κράτος να διεξάγει έναν τελικό κυπέλλου. Η βία είναι μεταφερόμενη απ’ τον χώρο του ποδοσφαίρου κι αυτό θα πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι», κατέληξε ο «τίγρης» που αποκάλυψε την επιθυμία του να είναι και του χρόνου στο All Star Game «… ώστε να μπορέσω να νικήσω και πάλι τον Ομπράντοβιτς. Που θα βρω άλλη τέτοια ευκαιρία;» αναρωτήθηκε!!!
Τέλος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε κι αυτός στην ανάγκη που υπάρχει να δίνεται χαρά στον κόσμο που αγαπά το μπάσκετ. «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, εν μέσω μιας κρίσης που υπάρχει και καταφέραμε τόσο σ’ εκείνους που ήταν εδώ, όσο και σε όσους το είδαν από την τηλεόραση λίγες ώρες να τους βοηθήσουμε να ξεφύγουν. Δείξαμε μέσα απ’ αυτό το παιχνίδι, ότι ο Έλληνας αγαπάει το μπάσκετ και δυστυχώς το έχουν βάλει κάποιοι σε δεύτερη μοίρα. Θα πρέπει όλοι να το προστατεύσουμε και να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βγούμε απ’ αυτή την περιπέτεια».