Γιώργος Αρναουτάκης: «Ολα τα ματς είναι τελικοί»

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι δίνει το Σάββατο, το Ηράκλειο καθώς απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη. Ομως, αυτό είναι ο πρώτος τελικός καθώς για την κρητική ομάδα, όλοι οι αγώνες από εδώ και πέρα θα έχουν αυτή τη μορφή. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αρναουτάκης στον   Athletic Radio 104,2, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας, στον συμπολίτη ΟΦΗ, αλλά και τους στόχους τους.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Κόροιβο:

«Είναι για μας ένας ακόμα τελικός. Από δω και πέρα όλα τα μας για την ομάδα μου θα είναι τελικοί και παίζουμε για να σώσουμε την κατηγορία. Ο Κόροιβος είναι στην 4η θέση και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω οτι ο αγώνας θα κριθεί στο πάθος και την ψυχή. Χρειάζεται να δουλέψουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και πρέπει να φύγουμε νικητές από το παρκέ».

Για τις 4 σερί ήττες που έχει η ομάδα του:

«Τις τελευταίες αγωνιστικές η αλήθεια είναι ότι δεν πάμε καλά. Η ψυχολογία μας δεν είναι και στο καλύτερο σημείο της. Προσπαθούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό μας. Δεν έχουμε και την πιο έμπειρη ομάδα στην κατηγορία και ένα κακό αποτέλεσμα μας ρίχνει. Δεν διαχειριζόμαστε σωστά τα ματς αφού χάνουμε τη διαφορά που παίρνουμε».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου στο ματς με τον Κόροιβο

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο ματς αυτό αλλά και γενικά φέτος. Πρέπει να έρθουν και να μας βοηθήσουν γιατί τους έχουμε ανάγκη σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Θα μας δώσουν την ώθηση για να πάρουμε τη νίκη. Με τον παλμό τους είμαι αισιόδοξος οτι όλα θα πάνε καλά. Έχουμε ένα παράπονο ότι δεν είναι και τόσο δίπλα μας φέτος αλλά ίσως το κοινό στο Ηράκλειο να είναι ποδοσφαιρικό. Κρίμα γιατί το “Ηράκλειο” έχει ιστορία».

Για τα προβλήματα της ομάδας:

«Έχουμε περάσει φέτος από…  40 κύματα. Θα είναι κρίμα να πέσουμε γιατί παρά τις αντιξοότητες δουλεύουμε καθημερινά σκληρά. Ο κόουτς μας έβαλε τις φωνές μετά το ματς με τον Φιλαθλητικό δικαίως γιατί θέλει να μας ξυπνήσει πριν είναι αργά. Όλοι στην ομάδα προσπαθούν να μας “ντοπάρουν” ψυχολογικά”».

Για τη φετινή Α2:

«Εμείς τα καταφέραμε και ανεβήκαμε σε αυτήν τη δύσκολη κατηγορία. Θέλουμε να μείνουμε σε αυτήν. Έχουμε χαμηλό μπάτζετ και τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Υπάρχουν καλές ομάδες και θα πρέπει σε κάθε ματς να κοιτάζουμε για την νίκη. Θεωρώ ότι με 4-5 νίκες ακόμα θα σωθούμε».

Για τον ΟΦΗ:

«Και ο ΟΦΗ είναι στην ίδια μοίρα με μας. Συγχαρητήρια και μπράβο για την προσπάθεια που γίνεται και στην άλλη ομάδα της πόλης μας. Έχει προβλήματα και βράζει και αυτός στο ίδιο καζάνι με μας. Το τέλειο θα είναι να σωθούμε και οι δύο ομάδες».

Για τον ίδιο:

«Οι στόχοι μου όσο κοινότυπο και αν ακούγεται είναι μέσα από την ομάδα. Αν η ομάδα πάει καλά θα φανώ και γω. Θέλω να την βοηθάω σε κάθε ματς και στο τέλος να σωθούμε. Δεν αποσκοπώ σε κάτι προσωπικό αλλά θα έχω μεγάλη χαρά αν μείνουμε και του χρόνου στην Α2».