Γκίμας: «Η παραμονή θα παίζεται μέχρι τον Μάιο»

O Φίλιππος Βέροιας γνώρισε την ήττα από την Ασπίδα Ξάνθης και ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την πορεία της ομάδας, αναφέροντας:

«Η χθεσινή (25/2) δίκαια ήττα μας ήταν η έκτη συνεχόμενη. Με αφορμή την ήττα αυτή θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα.

Στα τελευταία έξι παιχνίδια η εκτός προγράμματος ήττα είναι μια. Σίγουρα η εικόνα μας δεν ήταν καλή στις περισσότερες από τις ήττες. Πρέπει όμως με ψυχραιμία να αναλογιστούμε και με ποιους αντιπάλους παίζαμε. Επίσης και ποιους αντιπάλους κερδίσαμε η καλούμαστε να κερδίσουμε. Όπως δεν θριαμβολογήσαμε πότε έτσι και δεν πρέπει να ισοπεδώσουμε τα πάντα.

Εάν απαξιώσουμε τα πάντα θα απαξιώσουμε πρώτα τους εαυτούς μας. Πρέπει επίσης να οριοθετήσουμε για μια ακόμη φορά για ποιο σκοπό χτίστηκε αυτή η ομάδα. Χτίστηκε με αποκλειστικό σκοπό την παραμονή και αυτό ακριβώς διεκδικεί. Όπως φαίνεται σήμερα η παραμονή θα παίζεται  μέχρι τον Μάιο. Πως θα φαινόταν σε κάποιον αν 10 αγώνες πριν το τέλος κι έναν βαθμό από τη σωτηρία, δηλαδή απολύτως εντός στόχου, εγκαταλείπαμε την προσπάθεια;».