Γκαμούρας: «Υποχρεωμένοι απέναντι στον κόσμο»

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να πάρει το παιχνίδι. Αν και βρέθηκε να χάνει με 11 πόντους (61-72) στο 35′ ο Ερμής με επιμέρους σκορ 21-3 γύρισε την εις βάρος του διαφορά και τελικά «έκλεψε» τη νίκη από τον Πανερυθραϊκό.

Πρωτοστάτης της ανατροπής αυτής ήταν ο Νίκος Γκαμούρας, ο οποίος μαζί με τον Στράτο Νησιώτη συνέβαλαν σημαντικά στη νίκη της ομάδας του Λαγκαδά. Ο 25χρονος φόρουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέματα, ενώ αναφέρθηκε και στη συνολική εικόνα του Ερμή.

«Ειλικρινά θεωρώ ότι ήταν μια μεγαλειώδης ανατροπή. Αυτό που συμβαίνει στα παιχνίδια με τον Πανερυθραϊκό είναι απίστευτο. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια βρεθήκαμε να χάνουμε με μεγάλες διαφορές και σε όλα κερδίσαμε με επικές ανατροπές. Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για τους αντιπάλους! Βέβαια, δεν μπορώ να παραβλέψω τον απίστευτο παλμό και πάθος με το οποίο έσρπωξαν την ομάδα οι φίλαθλοι μας όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ενώ όλοι είχαμε παγώσει αυτοί παρέμεναν υπερβολικά θερμοί! Τους αφιερώνουμε τη νίκη καθώς μεγάλο μερίδιο δικαιωματικά τους ανήκει. Τους ευχαριστούμε!»

Στη συνέχεια ο Νίκος Γκαμούρας αναφέρθηκε στη γενικότερη πορεία της ομάδας: «Θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε αυτό τον κόσμο αλλά και στην καταπληκτική διοίκηση. Αυτό που συμβαίνει στον Ερμή μπορεί να είναι το αυτονόητο, ωστόσο ξέρουμε, ακούμε, μαθαίνουμε ότι αποτελούμε την εξαίρεση στον κανόνα! Όλα κυλούν ρολόι τόσο από οργανωτικής όσο και από οικονομικής πλευράς. Κάνουμε απερίσπαστα τη δουλειά μας και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Απ’ όσο ξέρω έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ, ωστόσο η βαθμολογική μας θέση δεν συνάδει με αυτό. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».