Γκιζόγιαννης: «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ανέβηκε στην Α2 κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η ΑΕΚ Αργους μπορεί να μην πραγματοποίησε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, αλλά πλέον δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της. Ο σύλλογος του Αργους πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας με τον Ανδρόνικο Γκιζογιάννη να πραγματοποιεί εξαιετική εμφάνιση σημειώνοντας 22 πόντους (8/10 διπ., 1/3 τριπ.). Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη σημαντική νίκη της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά και για τους δικούς του στόχους και της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Η νίκη της ομάδας σου επί του Κόροιβου, ήταν η τρίτη της σεζόν σε οκτώ παιχνίδια. Πιστεύεις πως σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη, καθώς προηγήθηκε αυτή κόντρα στη Νήαρ Ηστ, θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην συνέχεια;

«Η αλήθεια είναι πως η αρχή έγινε όντως την 7η αγωνιστική κόντρα στην Νήαρ Ηστ. Η νίκη αυτή μας είχε ανεβάσει την ψυχολογία αλλά σίγουρα κόντρα στον Κόροιβο η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς είναι το πρώτο ροζ φύλλο μας εκτός έδρας και μας αύξησε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση. Πλέον η ομάδα μπαίνει σ’ ένα καλό δρόμο και πιστεύω πως στο μέλλον θα έχουμε αρκετές τέτοιες στιγμές».

-Φέτος είναι η πρώτη χρονιά της ΑΕΚ Άργους στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ποιοι είναι οι στόχοι οι οποίοι έχουν τεθεί από εσάς για την τρέχουσα σεζόν;

«Είμαστε μια ομάδα η οποία είναι πολύ καινούργια καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μαζευτήκαμε λίγες μέρες πριν από το πρωτάθλημα και δεν έχουμε κάνει καν προετοιμασία. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να θέσω στόχους για φέτος. Το σημαντικό αρχικά είναι να μην έχουμε προβλήματα με την παραμονή. Στην συνέχεια θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να αποδίδουμε ακόμα καλύτερα και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε την δυνατότητα να θέσουμε κάποιους πιο συγκεκριμένους στόχους».

-Για την δική σου ομάδα ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το μεγάλο μυστικό που θα φέρεις τις επιτυχίες κατά την διάρκεια της σεζόν;

«Στην ομάδα μου το καλύτερο απ’ όλα είναι πως υπάρχει μια άριστη σχέση ανάμεσα στους παίκτες και τους προπονητές. Το κλίμα μας είναι οικογενειακό και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Πότε μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει γκρίνια και φαγωμάρα ακόμα και σε κάποιες δύσκολες στιγμές. Επίσης οι άνθρωποι της διοίκησης είναι πολύ σοβαροί και παρά τις δυσκολίες των καιρών προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

-Τα δικά σου όνειρα για την ομάδα και για σένα ποια είναι;

«Έχω έρθει σε μια ομάδα που ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που μου έχει λείψει και έχω καιρό να το ζήσω. Αυτό λοιπόν που θέλω είναι να είμαι υγιής και να προσπαθώ να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα μου να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

-Θα ήθελες να κάνει μια ευχή για το 2011, τόσο για τους φίλους της ΑΕΚ Άργους όσο και για τους φίλους του μπάσκετ;

«Προς τους οπαδούς της ομάδας μας θα τους πω να έχουν λίγη υπομονή και να ευχαριστηθούν την εμπειρία της Α2 κατηγορίας. Όπως επίσης ελπίζω να πανηγυρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες φορές. Σε ότι αφορά το μπάσκετ αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό αυτό που θα πω είναι ότι προκειμένου να ξεπεράσουμε τα προβλήματα θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία μέσω όλων των παραγόντων και των αθλητών προκειμένου να πάμε μπροστά και να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα. Μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα».