Γκιουζέλης: «Συγκέντρωση και έλεγχο του ρυθμού»

Giouzelis-gia-niki-amarousiouΜετά την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στην Πάτρα ο Ιωνικός Νίκαιας παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή και ετοιμάζεται πλέον για τα τελευταία 10 παιχνίδια της σεζόν. Η αρχή θα γίνει από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νίκη Αμαρουσίου, όπου το ροζ φύλλο είναι εκ των ων ουκ άνευ για τους Νικαιώτες.

«Ήταν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Έσπερο Πατρών, για να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα, καθώς στην συνέχεια έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας και παρόλο που ήμασταν άστοχοι καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού ο Γιώργος Γκιουζέλης, που τόνισε αναφορικά με την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Νίκη Αμαρουσίου:

«Για τον αντίπαλο μας μπορεί να είναι θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, καθώς δεν έχει τίποτε να χάσει, εμείς πρέπει να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά έχοντας συγκέντρωση και έλεγχο του ρυθμού, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο που είναι η νίκη, υλοποιώντας το πλάνο του προπονητή μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η βοήθεια του είναι μεγάλη είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Η στήριξη τους είναι σημαντική στην προσπάθεια μας».