Γκιουλέκας: «Η παρουσία του Τζήμα ήταν καταλυτική»

Η εμφάνισή του στο Μετς ήταν άκρως εντυπωσιακή τινάζοντας τον tented στον… αέρα (1.384).  O Σωτήρης Γκιουλέκας ήταν ο κορυφαίος των Τρικάλων στη νίκη επί του Παγκρατίου, όμως στις δηλώσεις που έκανε στο FM 100 απέδωσε τα εύσημα στον προπονητή του Γιάννη Τζήμα. 

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας αλλά η παρουσία του Γιάννη Τζήμα ήταν καταλυτική. Μας ηρέμησε πάρα πολύ, μιλήσαμε αρκετά στα αποδυτήρια και πήγαμε στο παιχνίδι χωρίς άλλες σκέψεις».

Για το αν επηρέασε η είδηση της μεγάλης χορηγίας θετικά την ομάδα τόνισε: «Σίγουρα αυτή η είδηση ήταν ευχάριστη. Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, ξέρουμε ότι η διοίκηση καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά πιστεύω ότι και εμείς με την παρουσία μας δείχνουμε ότι αξίζουμε μία ανταμοιβή».

Για την προσωπική του εμφάνιση τόνισε: «Σημασία δεν έχει η δική μου εμφάνιση αλλά η νίκη. Λειτουργήσαμε όλοι σύμφωνα με τις προσταγές του προπονητή μας και κάναμε αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο».
Για την επίδοση του στο tendex πρόσθεσε:  «Είναι κάτι που έχω ξανακάνει αλλά όπως σας είπα η νίκη είναι αυτή που μετράει».

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Νικήσαμε μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα μια καλή ομάδα η οποία να θυμίσουμε ότι έχει νικήσει την Ν. Κηφισιά. Για να έχει όμως αξία αυτή η νίκη θα πρέπει να νικήσουμε και το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Λαύριο».