Γκοντόπουλος: «Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη»

Το Ηράκλειο έπειτα από τη σημαντική νίκη του απέναντι στον Φιλαθλητικό θα προσπαθήσει να επαναλάβει την… έκπληξη το Σάββατο (17/11) απέναντι  στον Κόροιβο Αμαλιάδας.  

Ο κορυφαίος παίκτης στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, Αντώνης Γκοντόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νίκη επί του Φιλαθλητικού, το επερχόμενο ματς στην Αμαλιάδα,  ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον συμπολίτη ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη του Ηράκλειο στο ματς με τον Φιλαθλητικό:

« Η νίκη αυτή ανήκει σε όλους. Παίκτες, τεχνικό τιμ, κόσμο και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.  Κερδίσαμε κόντρα στα προβλήματά μας.  Δείξαμε χαρακτήρα και η νίκη αυτή θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια και θα μας ανεβάσει ψυχολογικά. Προερχόμασταν από δύο σερί ήττες και ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν αυτό το ματς. Είχαμε μεγάλη διάθεση για τη νίκη και την θέλαμε περισσότερο από τον αντίπαλό μας. Είχαμε πίστη και πάθος. Ήμασταν καλύτεροι και τα καταφέραμε».

Για τα προβλήματα της ομάδας:

«Η ομάδα μας παίζει χωρίς ψηλό. Ακόμα να βρούμε τον αντί – Γιοβάνοβιτς. Οι Αρναουτάκης και Κωτούλας καταβάλλουν υπέρ προσπάθεια. Μας έλειψε και ο Στεφανάκης ενώ τραυματίστηκε και ο Πέλκιτς».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

« Είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία μας. Μπορούσαμε να πάρουμε μία νίκη στα ματς με Λαύριο και Ερμή Λαγκαδά. Έχουμε δύο νίκες και μετά τη νίκη μας στο ματς με τον Φιλαθλητικό έχουμε λιγότερο άγχος. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει εύκολο ματς».

Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την πρώην ομάδα του, τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα:

«Είναι για μένα ένα ματς σαν όλα τα άλλα. Ο Κόροιβος έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Έχει κάνει καλές μεταγραφές και η προσθήκη του Καρύδα ήταν σημαντική. Έχει βλέψεις για ψηλά. Μπορούμε να πάμε και να κάνουμε την έκπληξη αφού ο Κόροιβος είναι το φαβορί. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί».

Για τον ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ δυστυχώς δεν ξεκίνησε καλά. Έχει προβλήματα τραυματισμών και ξεκίνησε με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θέλει ακόμα να δεθεί ως ομάδα και πιστεύω ότι θα ανακάμψει. Δεν αξίζει να είναι χαμηλά. Το πιστεύω και το εύχομαι ότι και οι δύο ομάδες της πόλης μπορούν να σωθούν».

Για το Ηράκλειο:

«Θυμάμαι το Ηράκλειο όταν ήταν στις δόξες του. Τα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στην Α1. Έχει βαριά φανέλα και ιστορία. Υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσουμε γιατί έχουμε και πολύ καλές ακαδημίες. Θα ήθελα να έρχεται στα ματς μας περισσότερος κόσμος γιατί προσπαθούμε να προσφέρουμε θέαμα».