Γκρινιάζει ο Ιωνικός Νίκαιας για τους διαιτητές με το Φιλαθλητικό

Ο Ιωνικός Νίκαιας πέρασε σαν… σίφουνας από του Ζωγράφου, νικώντας το Φιλαθλητικό με το επιβλητικό 89-69. Το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν φαίνεται ότι ήταν ικανό για να κοπάσει την “αγανάκτηση” των νικαιωτών για την αντιμετώπιση που όπως τονίζουν τυγχάνουν από τους διαιτητές. Και με ανακοίνωσή του ο Ιωνικός Νίκαιας γκρινιάζει για τους ρέφερι, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει η ΚΕΔ να εξετάσει τα παράπονά του συλλόγου, ο οποίος “… στοχοποιείται συστηματικά χωρίς λόγο”.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Η Διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή διαιτησία του κυρίου Καρακωνσταντόπουλου και της κυρίας Γρίβα στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με το Φιλαθλητικό για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η συμπεριφορά των διαιτητών για ακόμη μία φορά ήταν προκλητικότατη απέναντι στην Ομάδα μας κάνοντας να χαθεί ο έλεγχος του παιχνιδιού και δημιουργώντας, άνευ αιτίας, νευρικότητα τόσο στον πάγκο του Ιωνικού μας όσο και στους φιλάθλους μας που ακολούθησαν και πάλι την Ομάδα έχοντας μία άψογη στάση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι διαιτητές “κατέστρεψαν” την ομορφιά του παιχνιδιού και κατ’ επέκταση του αθλήματος που όλοι μας αγαπάμε και στηρίζουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις.
Η κατάσταση αυτή από πλευράς των διαιτητών θα πρέπει να αλλάξει καθώς στοχοποιούμαστε συστηματικά χωρίς λόγο. Αιτούμαστε λοιπόν από την αρμόδια αρχή, την ΚΕΔ να αξιολογήσει και να εξετάσει τα παράπονά μας σχετικά με τη σημερινή διαιτησία και να λάβει τα ανάλογα μέτρα προστασίας του Ιωνικού Νικαίας”.

.

Διαβάστε ακόμη…