Γκρινιάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαιτησία…

Η ήττα φέρνει γκρίνια, λέει ο λαός κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση της ήττας του ΠΑΣ Γιάννινα απ’ τη ΓΕ Αγρινίου στην τελική φάση της ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι γιαννιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το ματς «παρωδία», όπως το χαρακτηρίζουν κρίθηκε απ’ τα σφυρίγματα των ρέφερι, τα οποία ήταν όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «πρωτοφανή, αμίμητα και βγαλμένα απ’ το μυαλό του καλύτερου σεναριογράφου επιστημονικής φαντασίας»! Μάλιστα όπως επισημαίνουν στο τέλος της ανακοίνωσής τους αναμένεται να υπάρξει κι επίσημη τοποθέτηση της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου στα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι…
Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
«Όσοι παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι ΓΕΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη στη διάρκεια του.
Ένας πολύ καλά προετοιμασμένος και παθιασμένος για το διπλό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έκανε μάλλον το «λάθος» να θελήσει να διεκδικήσει τη νίκη.
Σε όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου οι παίχτες και ο προπονητής της ομάδας είχαν βγει από τα ρούχα τους με τα διάφορα «φαλτσοσφυρίγματα». Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν ένα δυνατό ντέρμπυ με τις δύο ομάδες χέρι χέρι στο σκορ.
Στο τέλος όμως του ημιχρόνου συνέβη το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, το ΑΜΙΜΗΤΟ, το ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!!!
Με το σκορ 27-24 υπέρ της ΓΕΑ, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ξεχυνόταν μόνος του στον αιφνιδιασμό για να μειώσει σε 27-26 και 18΄΄ δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη… ΚΑΙ ΟΜΩΣ
Αλλεπάλληλες τεχνικές ποινές σε παίχτες και προπονητή του ΠΑΣ και φάουλ εφευρέσεις οδήγησαν στο να ξεκινήσει το 2ο ημίχρονο με σκορ 36-24 !Από εκεί και πέρα δεν έχει νόημα καν να συζητάμε για μπάσκετ. Για την ιστορία και μόνο το τελικό σκορ του αγώνα «παρωδία» ήταν 67-52.
Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση και αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ».