Γκόφας: «Να αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας»

gkofasΗ Νίκη Αμαρουσίου επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική και πλέον πηγαίνει με ανεβασμένο ηθικό στην Ερμιόνη, όπου αύριο (Κυριακή 9/11, 17:00)καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του νεοφώτιστου Κρανιδίου.

Η ομάδα του Αμαρουσίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αφού και ο Ανδρέας Τσέκενης επανήλθε στις προπονήσεις, αν και ακόμη δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο Δημήτρης Γκόφας αναφέρθηκε στην αυριανή (9/11) αναμέτρηση με το Κρανίδι (σ.σ. στο κλειστό της Ερμιόνης), μιλώντας στο του nikiamarousiou.gr: “Ένα εκτός έδρας παιχνίδι πάντοτε κρύβει παγίδες και κινδύνους, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος και αν δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος, μπορείς κάλλιστα να την “πατήσεις”. Στα εκτός έδρας ματς έχεις να αντιμετωπίσεις και αστάθμητους παράγοντες (όπως π.χ. το γήπεδο, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, κ.α.), γι’ αυτό και χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και πνευματικά, ειδικά απέναντι σε μία επαρχιακή ομάδα που θα θέλει να αποδείξει στον κόσμο της ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική. Το Κρανίδι, ναι μεν, δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, όμως έχει δείξει ότι πρόκειται για σκληροτράχηλη ομάδα και σίγουρα έχει περισσότερα να κερδίσει απ’ τον συγκεκριμένο αγώνα, παρά να χάσει…

Εμείς, απ’ τη μεριά μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπούμε χαλαροί… Επιδίωξή μας είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι, αλλά και στην απόδοσή μας. Προσαρμόζουμε, μεν, κάποια πράγματα, ανάλογα με τον εκάστοτε αντίπαλο, ωστόσο η δουλειά μας είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει. Και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η διοίκηση της Νίκης, που διατηρεί τη σταθερότητα στην ομάδα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες και προπονητικό τιμ να δουλεύουν απερίσπαστοι, με ηρεμία και χωρίς πίεση”.