Γλεντούν στην Ελευσίνα

Το πρωτάθλημα έφερε χαρές και γλέντια! Η οικογένεια του Πανελευσινιακού διοργανώνει την Τρίτη (1/5)  γιορτή δίπλα στο πάρκο του κλειστού της Ελευσίνας για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την επιτυχία του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Το πρωτάθλημα της Α2 πλέον κρίθηκε και μαθηματικά με πρωταθλητή τον Πανελευσινιακό. Ήρθε η ώρα της μεγάλης αποθέωσης για την ομάδα όνειρο χιλιάδων Ελευσίνιων! Επειδή όμως η περιοχή επιτάσσει κι ένα «πρωτόκολλο» στο γλέντι έτσι και ο Πανελευσινιακός δεν μπορεί να χαλάσει τις παραδόσεις. Στην πορεία για τη στέψη της 12ης Μαΐου οι παίκτες, ο προπονητής, η Διοίκηση, οι φίλαθλοι και οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν δυνάμεις. Μετά τις φωτιές στα καλάθια πλέον παίρνουν σειρά οι σούβλες!!!

Αύριο Πρωτομαγιά το πάρκο δίπλα στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευσίνας, στην περιβόητη έδρα του ομάδας, τη Γούβα, θα στηθεί μεγάλο πανηγύρι για όλη την οικογένεια του Πανελευσινιακού. Από τον πρώτο παίκτη έως τον τελευταίο φίλαθλο θα είναι όλοι εκεί, μαζί με τις οικογένειες τους, για να τηρηθούν τα έθιμα της Νίκης!

Το γενικό πρόσταγμα έχει το μέλος του Δ.Σ. του Πανελευσινιακού κ. Παναγιώτης Περαματζής και στο κάλεσμα έχουν ανταποκριθεί οι χορηγοί των εδεσμάτων και των ποτών. Ήδη έχουν ετοιμαστεί προς σούβλισμα οβελίες μεγάλου βεληνεκούς μετά του απαγορευμένου – κοκορέτσι – προσφορά των δύο Αντιδημάρχων της Ελευσίνας κ.κ. Παναγιώτη Λινάρδου και Μενέλαου Μίχα αλλά και του ιδιοκτήτη του «επίσημου» ψητοπωλείου της ομάδας κ. Βασίλη Ξυμιάλη. Παράλληλα έχει ήδη αδειάσει η κάβα των γνωστών οινοπαραγωγών κ.κ. Λαφαζάνη και Τριποδάκη ενώ για τα πιο ανεβασμένα φρόντισε ο ιδιοκτήτης του Cafebar«Ίλιον» κ. Νίκος Δούκας. Τα λοιπά μεζεδοειδή επιμελείται ο κ. Λάκης Ιγνατιάδης με την εγγύηση της γνωστής ταβέρνας «Το Καλυμπάκι». Τη μουσική όπως πάντα φροντίζουν οι νεολαίοι του Πανελευσινιακού.

Η διοίκηση του Συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν να εορτάσουν μαζί με τους παίκτες και να πάρουν όλοι μαζί δυνάμεις γιατί η κούπα είναι πολύ βαριά! Το γλέντι ξεκινά μετά τις 10.30 και θα κρατήσει έως τη τελευταία σταγόνα οινοπνεύματος.

Γιατί οι Ελευσίνιοι ξέρουν να νικάνε αλλά ακόμα πιο καλά ξέρουν να γλεντάνε!!!