delliosΟ Γιώργος Δέλλιος αναζήτησε την τύχη του στην Αγγλία, αφήνοντας πίσω του τη Νίκη Αμαρουσίου αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σύλλογο για τη διετή συνεργασία και τις «αναρίθμητες όμορφες στιγμές», όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Δέλλιου:

«Έπειτα από δύο υπέροχες σεζόν στην Νίκη Αμαρουσίου, οι όμορφες στιγμές που πέρασα είναι αναρίθμητες και μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη. Άλλωστε, η καθεμιά είναι και μοναδική, οπότε θα ήταν και λίγο άδικο να τις συγκρίνω.

Χαρές, λύπες, συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα που σου μένουν παρακαταθήκη για το υπόλοιπο της ζωής σου. Ωστόσο, αυτό που θα μου μείνει χαραγμένο για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που απαρτίζουν αυτό το Σωματείο. Και αναμφίβολα, ο καλύτερος, ο πιο ταιριαστός χαρακτηρισμός που του αρμόζει είναι ένας: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Δέθηκα απίστευτα με την ομάδα και με όλους όσοι ήταν μέλη αυτής της πανέμορφης οικογένειας και μπορώ να πω ότι αυτά τα δύο χρόνια ήταν απ’ τα ομορφότερα της ζωής μου.

Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνη Τσέκενη, αλλά και τους προπονητές μου Δημήτρη Χουχουλή, Μιχάλη Ραχωβίτσα και Δημήτρη Γκόφα που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με έκαναν να αισθάνομαι πολύτιμο και αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της οικογένειας. Εν συνεχεία, ευχαριστώ όλους τους παράγοντες και τα μέλη της Διοίκησης οι οποίοι ήταν πάντα κοντά μου, σε οτιδήποτε και αν χρειαζόμουν.

Μα, πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί τους τα δύο τελευταία χρόνια στην Νίκη. Με όλους, πλέον, μας συνδέουν δεσμοί φιλίας, ενώ με ορισμένους εξ αυτών οι δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας είναι και ακόμη πιο ισχυροί. Ήταν -χωρίς υπερβολή- τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Νίκης και υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ! Θα τα ξαναπούμε!».