«Δανεικός» από την ΑΕΚ στη Νίκη Βόλου νεαρός Σπανόπουλος

spanopoulos panagiotis_niki volouΑπό την Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνιού, στην ΑΕΚ κι από εκεί στη Νίκη Βόλου… Αυτή είναι η πορεία του νεαρού Παναγιώτη Σπανόπουλου, ο οποίος στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν η Ένωση κι ο βολιώτικος σύλλογος θα βρεθεί σε γνώριμα γι΄ αυτόν μέρη, καθώς παραχωρήθηκε στη Νίκη Βόλου υπό τη μορφή δανεικού.

Ο 15χρονος Σπανόπουλος που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στις ακαδημίες της ΑΕΚ και είναι μέλος της εθνικής παίδων, παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Βόλου στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με τον αθηναϊκό σύλλογο, με τους υπευθύνους της Νίκης να δηλώνουν σίγουροι πως μέσα από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα τους και τη διάθεση που θα πρέπει να δείξει ο νεαρός παίκτης, θα μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει για το μέλλον του.

Στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν την απόκτηση υπό τη μορφή δανεισμού του νεαρού, εκφράζουν παράλληλα τις ευχαριστίες τους στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, τον κ. Παναγιωτόπουλο και τον κ. Αποστολιδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη διοικητική και τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου.