Δεληγιάννης: «Κοιτάμε το κάτι παραπάνω»

Ο στόχος που τέθηκε στην αρχή της σεζόν ήταν μία σχετικά άνετη παραμονή. Η επιλογή των παικτών όμως προμήνυε πως αυτή η ομάδα ήταν για… παραπάνω.  Ο Πανελευσινιακός έχει τη δική του χημεία κάτι που, όπως φαίνεται, φέρνει και τα επιθυμητά αποτελέσματα, με το τελευταίο να είναι το “διπλό” επί του Αμύντα.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή πρόκειται για μία σκληρή ομάδα ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της, αλλά μπορέσαμε να ελένξουμε το παιχνίδι και να φύγουμε με τη νίκη,  ανάφερε για τον αγώνα με τον Αμύντα, ο Χρήστος Δεληγιάννης, η συμβολή του οποίου ήταν σημαντική, και πρόσθεσε:

«Πιστεύαμε πολύ σε αυτό το ματς, εξάλλου εμείς χτυπάμε κάθε παιχνίδι και αυτά που έχουμε χάσει, τα έχουμε χάσει στις λεπτομέρειες. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και με τον καιρό έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα που χρειάζεται για να διεκδικούμε τη νίκη σε παιχνίδι».

Στο ξεκίνημα οι βλέψεις δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές, αλλά όπως αναφέρει και ο 26χρονος σέντερ τα πράγματα έχουν αλλάξει: «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, το οποίο μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Αλλά επειδή είμαστε σε ήδη πολύ καλό δρόμο, μας κάνει να κοιτάμε και το κάτι παραπάνω».

Η επόμενη… αποστολή μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς τα δεδομένα στον Πιερικό Αρχέλαο έχουν αλλάξει: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η αλλαγή προπονητή, έχει τονώσει το ηθικό των παικτών, ενώ θα έχει αλλάξει και κάποια στοιχεία στο παιχνίδι. Ερχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα και σίγουρα κάτι που σημαίνει ότι θα έχει ψυχολογία. Για μας η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να δώσουμε αξία στο “διπλό” του Αμύντα.  Παράλληλα, θέλουμε να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας. Εχουμε τον πρώτο λόγο λόγω έδρας, το παιχνίδι θα κριθεί από τη δική μας απόδοση, δεν πρέπει επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Με βάση την εικόνα που έχουμε δείξει και αν παρουσιαστούμε σοβαροί, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.