Δελημπαλταδάκης: «Ο Αλεξόπουλος εκμεταλλεύεται ξεκάθαρα και καπηλεύεται την ιδιότητα του προέδρου της ΕΣΚΑ»

Η ανακοίνωση στήριξης του προέδρου της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλου στο πρόσωπο του Παναγιώτη Φασούλα για την προεδρία της ΕΟΚ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Με τον υποψήφιο για το ΔΣ της ΕΟΚ, αλλά και για την προεδρία της ΕΣΚΑ στις εκλογές της 28ης Ιουνίου, Τάσο Δελημπαλταδάκη να τοποθετείται επίσημα στην ανακοίνωση-στήριξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «… πρόκειται ξεκάθαρα για εκμετάλλευση και καπήλευση της ιδιότητας του προέδρου της ΕΣΚΑ». Ο Δελημπαλταδάκης μάλιστα επισημαίνει ότι με την κίνησή του αυτή ο Γιάννης Αλεξόπουλος δείχνει «…ότι έχει αποτύχει στο συνολικό́ του πρόγραμμα στην Ένωση», τονίζοντας πως ο ίδιος θέλει να βλέπει την ένωση «δυνατή και ανεξάρτητη, αγαπητή από όλους κι όχι από μερικούς» κι ο πρόεδρός της θα πρέπει να νιώθει «Μικρός Πρωθυπουργός».

Αναλυτικά όλη η δήλωση του Τάσου Δελημπαλταδάκη για την ανακοίνωση-στήριξης του Γιάννη Αλεξόπουλου αναφέρει:

«Ανέγνωσα με σεβασμό́ την ανακοίνωση στήριξης του προέδρου της ΕΣΚΑ προς έναν από́ τους τρεις υποψηφίους για την προεδρία της ΕΟΚ.
Δεν είναι παράνομο και σίγουρα δεν είναι και πρωτοφανές.
Ωστόσο είναι ηθικό;
Είναι σωστό;
Πρέπει να γίνονται τέτοιες τοποθετήσεις;
Και αν γίνονται εκφράζουν το Αθηναϊκό μπάσκετ;
Μήπως αυτή η στοχευμένη και βολική «ομαδοποίηση» καταλήγει σε οπαδοποίηση;
Μήπως ποδοσφαιροποιούμε το αγαπημένο μας μπάσκετ;

Σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει υποτίμηση της ατομικής επιλογής σε ιστορικά σωματεία αλλά και στα νεότερα σωματεία, που έχουν καταθέσει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ!

Αλλά θα αναρωτηθεί κάποιος εύλογα στα προηγούμενα:
«Απαγορεύεται να εκδηλώσει την προσωπική άποψη του»;
Φυσικα και απαγορεύεται, εάν νιώθεις «ΔΥΝΑΤΟΣ» και «ΕΤΟΙΜΟΣ», για την πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, που αναμένεται από ιδρύσεως της ΕΟΚ!
Φυσικά και απαγορεύεται εάν αυτοπροσδιορίζεσαι ως εκπρόσωπος και προστάτης αυτών των Σωματείων και όχι ως ο προβαλλόμενος πρόεδρος και μελλοντικός μνηστήρας θώκου…
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται!

Πρόκειται ξεκάθαρα για εκμετάλλευση και καπήλευση της ιδιότητας του προέδρου της ΕΣΚΑ!
Η ΕΣΚΑ ανήκει στα Σωματεία της, στους αθλητές της, στους ανθρώπους της, στα εκατομμύρια των φιλάθλων της, στο ελληνικό μπάσκετ!
Δεν είναι προσωπική ιδιοκτησία κανενός!

Εάν ο εν ενεργεία πρόεδρος της ΕΣΚΑ δεν «ΑΝΤΕΧΕΙ» να κατέβει στις εκλογές της ΕΟΚ ως ανεξάρτητος, αυταπόδεικτα σημαίνει ότι έχει αποτύχει στο συνολικό του πρόγραμμα στην Ένωση!

Ο προεδρος της ΕΣΚΑ οφείλει να νιώθει ως «Μικρός Πρωθυπουργός», δυνατός, ανεξάρτητος, δημιουργικός, παραγωγικός και αγαπητός από ΟΛΟΥΣ και όχι από μερικούς…
Αυτήν την σχέση έχω φανταστεί εγώ για την αγαπημένη μου ΕΣΚΑ και έτσι ελπίζω να την καθοδηγήσω από 29/6/2021 και μετά …🇬🇷🏀💜

ΥΣ: Και για να προλάβω τους κακοήθεις και να μην υπάρξει καμμιά παρεξήγηση, ξεκαθαρίζω ότι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια θα έγραφα και στην περίπτωση, που δήλωνε υποστήριξη, σε οποιονδήποτε από τους άλλους δύο υποψηφίους προέδρους».