Δεν συνεχίζει στο Ανατόλια ο Δημήτρης Ροδάς

anatoliaΚάθε εμπειρία είναι πολύτιμη και σου μαθαίνει πολλά και χρήσιμα πράγματα. Κάθε συνεργασία έχει και κάτι να σε διδάξει και να σε βοηθήσει να επιλέξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επόμενο σου βήμα. Σε κάθε προσπάθεια, ιδίως σε κάθε «μάχη» καθημερινή αλλά και σε κάθε αγωνιστική, μιας μεγάλης χρονιάς μόνο κέρδος μπορεί να βγει ενόψει της συνέχειας.

Ο Δημήτρης Ροδάς «πάλεψε» από ένα διαφορετικό πόστο από αυτό που μας έχει συνηθίσει και σε συνεργασία με τον Πέτρο Γκαϊτατζή ως πρώτο προπονητή αλλά και όλο το τεχνικό τιμ του Ανατόλια προσπάθησαν να διεκδικήσουν ότι περισσότερο γίνεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Η χρονιά στην Β΄ Εθνική όμως ολοκληρώθηκε και όλοι χρειάζεται να σκεφτούν το αύριο που όπως αποφάσισε, για προσωπικούς λόγους ο κ. Ροδάς δεν θα βρει τον έμπειρο τεχνικό και το αμερικάνικο κολλέγιο μαζί την νέα σαιζόν.

Έτσι ο έμπειρος προπονητής με τις ουκ ολίγες επιτυχίες στην Β΄ και Γ΄ Εθνική και όχι μόνο αναζητεί νέο μπασκετικό «λιμάνι» και είναι σίγουρο με το πλούσιο βιογραφικό του (άνοδο με Μακάμπη, κύπελλο με Γαλαξία Αδένδρου, επιτυχίες με Ιωνικό Ιωνίας) ότι δεν θα αργήσουμε να τον δούμε και πάλι σε κάποιο πάγκο να διεκδικεί στόχους και επιτυχίες με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο έμπειρος τεχνικός μετά την αποχώρηση του από το Ανατόλια :

«Άλλη μια αγωνιστική χρονιά τελείωσε. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω το Ανατόλια, τον υπεύθυνο της ομάδας Νίκο Χαϊτογλου, τον προπονητή Πέτρο Γκαϊτατζή καθώς και όλους τους αθλητές της ομάδας για την άψογη συνεργασία, το άριστο οικογενειακό κλίμα και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι σε όλους πάντα επιτυχίες».