Δεράος: «Αφιερωμένη στον Δημήτρη»

«Ο Δημήτρης μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε», ανέφερε μετά τη νίκη επί του Ικαρου, ο προπονητής της Αχαγιάς 82, Σπύρος Δεράος αποδεικνύοντας πώς το σημαντικότερο στοιχείο των «κόκκινων» φέτος είναι το δέσιμο που έχουν όλοι μεταξύ τους.

Ο κόουτς έκανε ειδική αναφορά στον Δημήτρη Μητρόπουλο, γνωστό σε όλους μας ως «Κρόιφ» και θέλησε να του αφιερώσει ο ίδιος προσωπικά τη νίκη απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη από μένα προσωπικά σε έναν από τους συνεργάτες μου, τον Δημήτρη Μητρόπουλο, που σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, κέρδισε τη μεγαλύτερη νίκη, δίνοντας μάχη με την ίδια του τη ζωή. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η παρουσία του και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του, ο Σπύρος Δεράος συμπλήρωσε: «Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι μία σημαντική νίκη, βαθμολογικής σημασίας και το σημαντικότερο όλων είναι πώς οι παίκτες μου δούλεψαν όλη αυτήν την εβδομάδα όχι μόνο μπασκετικά αλλά και στο κομμάτι ελέγχου των συναισθημάτων τους και τα κατάφεραν».