Δημητριάδης: “Θέλουμε το πρωτάθλημα”

Η αλήθεια είναι ότι καιρό είχαμε να δούμε την ομάδα του Ηρακλείου με τόσο σκυθρωπά πρόσωπα. Η ήττα της από τον Σπόρτιγκ με 76-61 προστέθηκε σε αυτή της 24ης Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, με τον κρητικό σύλλογο να διπλασιάζει τα κίτρινα φύλλα αγώνα. Σε όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών που μεσολάβησε υπήρξαν αρκετές στιγμές που έφτασε στο χείλος του γκρεμού προβληματίζοντας τους ιθύνοντες όμως πάντα κάποιος από… μηχανής θεός έσωζε την κατάσταση στα τελευταία λεπτα.

Χτες όμως όλα κύλισαν διαφορετικά. Το μπλακ άουτ του χρονομέτρου στην αρχή του παιχνιδιού και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 7-3 θαρρείς πως μεταδόθηκε στους παίκτες της “κυανόλευκης” ομάδας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα ζητούμενα εκτός από κάποιες μεμονωμένες στιγμές, κατά τη διάρκεια του ματς.
Αρκετά λάθη και λεπτά αδυναμίας από τους κατά τα αλλά έμπειρους αθλητές χάλασαν το κλίμα του πάγκου φέρνοντας τη θλίψη στη φυσιογνωμία του Μανόλη Δημητριάδη που παρά τις προσπάθειες του έφυγε σκυθρωπός από τα Πατήσια. Για την ήττα, αλλά και τον τρόπο ανασύνταξης της ομάδας με κύριο μέλημα την επίτευξη των στόχων παρά την απώλεια των δυο βαθμών μίλησε ο έμπειρος τεχνικός στο infobasket.gr επισημαίνοντας τον μόχθο που θα  χρειαστεί ώστε να στεφτεί το Ηράκλειο πρωταθλητής.

«Μπορώ να χαρακτηρίσω την συγκεκριμένη ήττα ως μια κακή στιγμή, ειδικά τη δεδομένη περίοδο. Ο Σπόρτιγκ κέρδισε δίκαια γιατί είχε ψυχή και πάθος. Σε κάθε αναμέτρηση παίζουμε τη ζωή μας, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί σε αυτή ήμασταν τόσο κακοί ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας.

Φυσικά δεν μπορούμε πια να αλλάξουμε τίποτα. Το μόνο που απομένει είναι να βάλουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε σκληρά γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ψυχικό.

Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να βγούμε πρωταθλητές και γι αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτή την εμφάνιση, όμως όπως ανέφερα θα δουλέψουμε πολύ ώστε να διορθωθούν όλα».