Δημητριάδης: «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι»

hrodotos-omadiki-dhmhtriadhsΘέση στην υπόθεση Ηροδότου-Πρόδρομου Τσερκιτζόγλου πήρε ο Μανόλης Δημητριάδης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Ο έμπειρος προπονητής τονίζει πως και από τις δύο πλευρές έγιναν λάθη, ενώ εύχεται σε λίγους μήνες να είναι όλα αυτά μία κακή παρένθεση για τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι έλεγαν οι παλαιότεροι αλλά κάποια πράγματα οφείλουν να ειπωθούν! Τον Πρόδρομο στην ομάδα τον έφερα εγώ γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είναι από τους λίγους αθλητές στο νησί μας που ματώνει για την φανέλα για την οποία αγωνίζεται! Στεναχωρήθηκε πολύ γιατί η διοίκηση του Ηροδότου δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα της ανανέωσης του και σε αυτό συμφωνεί και ο φίλος μου ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ .

Είναι αλήθεια ότι με δική του προτροπή πληρώθηκαν άλλοι αθλητές πρώτα πριν από αυτόν, αθλητές οι οποίοι ενώ αναδείχτηκαν μέσω του Ηροδότου μόλις τελείωσε η σεζόν γύρισαν την πλάτη στον Ηρόδοτο και υπέγραψαν γρήγορα σε άλλη ομάδα υπακούοντας στον αφέντη-μάνατζερ τους! Ειχε το σθένος όντως τραυματίας να μου πει πολλές φορές βάλε με να παίξω!Αυτα δεν ξεχνιούνται!

Εχω πει και στον ίδιο ότι το λάθος του ήταν που σφράγισε την επιταγή. Αλλα και αυτό ακόμη διορθώνεται! Ο Μαρίνος είναι αλήθεια ότι έβαλε χρήματα στον Ηροδοτο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Βοηθησε την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα σε εθνικές κατηγορίες και από όσο γνωρίζω έχει δώσει και χρήματα για το γήπεδο! Ειναι προς τιμή του που αναγνωρίζει τα ποσά που οφείλονται αν και εγώ αν ήμουν στη θέση του κάποιους κύριους…όχι μόνο δεν θα τους πλήρωνα αλλά θα τους έδιωχνα από την οικογένεια του Ηροδότου.

Το λάθος του προέδρου για μένα και του το έχω πει και το ξέρει είναι ότι στην υπόθεση ανανέωσης του Προδρομου δεν το χειρίστηκε σωστά και ενώ το ένα βράδυ έδιναν τα χέρια για τη σεζόν 2014-15, το άλλο βράδυ ο Πασχαλίδης με έπαιρνε τηλ και μου έλεγε ότι είναι καλύτερα να αφήσουμε τον αθλητή να φύγει γιατί ο πρόεδρος θεωρεί ότι τα λεφτά είναι πολλά! Τα υπόλοιπα είναι μικρές λεπτομέρειες που δεν έχουν αξία… Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση πρόεδρε να μιλήσω για τον Πρόδρομο άσχημα γιατί είναι αντράκι με όλη τη σημασία της λέξης άσχετα το λάθος του(όλοι κάνουμε λάθη) σε αντίθεση με άλλους που κρύβονται πίσω από αυτόν και θέλουν να κάνουν κακό στον Ηρόδοτο!

Υ.Γ. Αυτή είναι η γνώμη ενός ανθρώπου που σε 18 χρόνια προπονητικής καριέρας έχει γνωρίσει αμέτρητους αθλητές και πολλούς παράγοντες οι οποίοι ακόμη μου χρωστάνε πολλές χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Μαρίνος ο Μερονιανάκης μόλις 1.000. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Εύχομαι στον Ηροδοτο σε μερικούς μήνες όλα αυτά να είναι μια κακή παρένθεση και όλα να λειτουργούν προς όφελος του ιστορικού σωματείου!».