Διαδικτυακό σεμινάριο με τον Κώστα Χατζηχρήστο!

Μια νέα διαδικτυακή δραστηριότητα ξεκίνησε στο χώρο της Άσκησης και Διατροφής από την Science Technologies. Σε λίγες μέρες (05/07) πραγματοποιείται το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Η προπόνηση δύναμης στη μεταβατική περίοδο σε μπασκετμπολίστες» με ομιλητή έναν από τους κορυφαίους προπονητές βελτίωσης και αθλητικής ικανότητας παικτών στην Ευρώπη, τον Κώστα Χατζηχρήστο!

Συντονιστής θα είναι ο λέκτορας προπονητικής ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου ΔΠΘ στην Κομοτηνή, Θανάσης Χατζηνικολάου. Ο Κώστας Χατζηχρήστος θα κάνει ανάλυση των αναγκών του μπασκετμπολίστα κατά τη μεταβατική περίοδο, θα μας δείξει πως επιλέγουμε τις ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, πως σχεδιάζουμε την προπόνηση σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση με τα διάφορα μοντέλα  περιοδισμού, την αλληλεπίδραση με άλλες μορφές προπόνησης, τη διαμόρφωση των επιβαρύνσεων, και θα αναλυθούν χαρακτηριστικά παραδείγματα διαφορετικών περιπτώσεων μπασκετμπολιστών.

Το παρόν μπορούν να δώσουν προπονητές μπάσκετ επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών, Γυμναστές μπάσκετ επαγγελματικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών, μπασκετμπολίστες, Εργοφυσιολόγοι, φοιτητές ΤΕΦΑΑ (ειδικότητα μπάσκετ), μεταπτυχιακοί φοιτητές ΤΕΦΑΑ, αθλητίατροι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.scienceweb.gr!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε:

Τηλέφωνα:  +302109622505,  +302109626800
Fax: +302109690595
E-mail: info@scienceweb.gr