“Διαλύθηκε” ο… “γάμος” Ιπποκράτη Κω και Θανάση Παπαχατζή!

Δεν θα πορευτούν μαζί Ιπποκράτης Κω και Θανάσης Παπαχατζής στο πρωτάθλημα της Α2! Ο “γάμος” των δύο πλευρών αν και είχε επισημοποιηθεί, “διαλύεται” καθώς όπως προέκυψε υπάρχουν διαφορές στη φιλοσοφία πάνω στην οποία θα κινηθεί η ομάδα και έτσι οι Κώες ευχαριστούν τον Έλληνα προπονητή και πλέον μπαίνουν στη διαδικασία αναζήτησης του τεχνικού που θα οδηγήσει την ομάδα στο παρθενικό της ταξίδι στα “μονοπάτια” της Α2.

Η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας αναφέρει:

“Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Θανάση Παπαχατζή για τις συζητήσεις που είχαμε μαζί του το τελευταίο διάστημα με θέμα αρχικά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον έμπειρο προπονητή και εν συνεχεία την στελέχωση του ρόστερ για τη σεζόν 2018-19.
Εν τέλει αποδείχθηκε πως υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές αναφορικά με την φιλοσοφία πάνω στην οποία θέλουμε και μπορούμε να πορευτούμε στην «παρθενική» χρονιά της ομάδας μας στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για όλα τον Θανάση Παπαχατζή και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

.
Διαβάστε ακόμη…