Διαμαντάκος: «Η πιο απαιτητική αναμέτρηση μέχρι τώρα»

diamantakosΛίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Αρκαδικού εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αμύντα, ο Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, αναφέροντας:

«Η αυριανή αναμέτρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ίσως η πιο απαιτητική ως τώρα και αυτό για δύο κυρίως λόγους. Πρώτος, γιατί καλούμαστε να αγωνιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα με ελλιπές ρόστερ, εξαιτίας της άδικης, κατά τη γνώμη μου, τιμωρίας των αθλητών μας Ρέντικας και Προδρόμου και δεύτερος γιατί απέναντί μας βρίσκεται μια ομάδα που θα μπορούσε ίσως να χαρακτηριστεί η πιο μπασκετική σε αυτές τις 6 πρώτες αγωνιστικές.

Πέραν όμως των αντικειμενικών δυσκολιών, οι παίκτες μας πρέπει να μάθουν όχι μόνο να ζουν με τα προβλήματα αλλά και μέσα από αυτά να καταφέρνουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό, απαιτεί η ιστορία, ο κόσμος και το μέγεθος του συλλόγου μας. Η αμυντική μας προσήλωση και κατ’ επέκταση οι επιδόσεις μας σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα».