Διαπληκτισμός και μηνύσεις

Με πολλά “όλε” και τη χαρά να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο των παικτών της Παναχαϊκής έληξε η χθεσινή αναμέτρηση (21/11) κόντρα στο Λεωνίδιο.

Με τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Σπύρου Δεράου εκτός αλλά και εντός γηπέδου θα έπρεπε να είχαν  ξεγράψει  ίδιοι τους  “κοκκινόμαυρους” από την διεκδίκηση της  παραμονής, όμως αυτοί με μεγάλο σθένος και δυναμισμό κατορθώνουν να παρουσιάζουν μια αξιοπρόσεκτη ομάδα που διεκδικεί σε  κάθε αγωνιστική το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αντικρούοντας εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες που τους ταλαιπωρούν κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το κακό ξεκίνημα της αναμέτρησης και να πάρουν εν τέλει το ροζ φύλλο αγώνα.

Κομβικό σημείο στην νίκη αυτή το τρίποντο που σημείωσε ο Άγγελος  Γατσούλης στα τελευταία λεπτά του ματς. Με τη λήξη της κόρνας όλοι οι έγιναν ένα, με παίκτες, προπονητές και τους ένθερμους υποστηρικτές της Παναχαϊκής να βρίσκονται στη μέση του γηπέδου  και το κλίμα να θυμίζει κάτι από τις παλιές μεγάλες στιγμές της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

.

 Τη γλυκιά αυτή πτήση της Παναχαϊκής στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ήρθαν να επισκιάσει ο λεκτικός διαπληκτισμός ανάμεσα στο Τάσο Ρουμελιώτη και τον φιλοξενούμενο  Νίκο Κρίτσαλο, που τράβηξε μέχρι το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος. Οι μηνύσεις δεν άργισαν να γίνουν, όμως τελικά λίγο αργότερα οι δυο τους απέσυραν τα όποια διαδικαστικά κατορθώνοντας να λύσουν τις διαφορές τους  άμεσα.

 Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του συλλόγου της Πάτρας, Σπύρος Δεράος δήλωσε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά, για την καρδιά που έδειξαν. Συνεχίζουμε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια ενάντια σε πολλά προβλήματα. Αφιερώνω ιδιαίτερα τη νίκη, στον συνεργάτη μου Μάρκο Μυκωνιάτη, που ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την ανδρική ομάδα -για προσωπικούς λόγους-, αλλά παρ_όλα αυτά, έκανε υπέρβαση και συνεχίζει να είναι μαζί μας”…

 Με τη σειρά το ο Βασίλης Σκέντζος ανέφερε: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που και σήμερα μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Σαν τον κόσμο της Παναχαϊκής δεν υπάρχει άλλος. Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουμε τα αισθήματα μας, όλοι στο τμήμα μπάσκετ. Και πάλι τους ευχαριστούμε πολύ”.

πηγή: mats.gr