Διδάχος: «Θέλουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας»

Η εκτός έδρας νίκη της Αγίας Παρασκευής επί του Δούκα «έσβησε» ουσιαστικά το στραβοπάτημα της εβδομάδας που προηγήθηκε με τη Νήαρ Ηστ, ωστόσο κάποια στιγμή αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα πρέπει να εκμηδενιστούν για τη «Σάντα».

Στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τη Χαλκηδόνα, η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ για τους «μελανόλευκους», που δεν θέλουν να κάνουν νέο… πισωγύρισμα, πάνω που δείχνουν να παίρνουν μπρος…

«Η ομάδα ήταν έτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ψυχολογικά, αλλά και τεχνικά. Αυτό άλλωστε φάνηκε και μέσα στο γήπεδο… Κατεβήκαμε για να νικήσουμε και αυτό ήταν εμφανές. Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών μας…Το μάτι τους”γυάλιζε” και αυτό φαινόταν από την προθέρμανση κιόλας!

Αυτό ήταν από τα στοιχεία που έλειπαν την προηγούμενη εβδομάδα με τη Νήαρ Ηστ… Βέβαια και ο Δούκας παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο, είχε άσχημα ποσοστά και εμείς αυτό το εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο» τόνισε ο Νίκος Διδάχος, προσθέτοντας για το ματς με τον Δούκα πως «πάρα πολύ σημαντική ήταν και η συμβολή του αρχηγού της ΚΑΠ, του Γιώργου Ζερβού, ο οποίος ήταν φανταστικός σε άμυνα και επίθεση και θύμισε τον…παλιό καλό Ζερβό! Η απόδοση του Γιώργου στην αναμέτρηση με τον Δούκα ήταν “κλειδί” για εμάς και έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα».

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Χατζηπανηγύρη μίλησε εν συνεχεία για τους αγώνες που ακολουθούν, με πρώτον απ’ όλους αυτόν με τη Χαλκηδόνα. «Αυτό που προέχει τώρα για την Αγία Παρασκευή είναι να αποκτήσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, πράγμα που μέχρι τώρα δεν είχαμε. Είχαμε μεν κάποια καλά και αποδοτικά διαστήματα στο παιχνίδι μας, αλλά δεν είχαν όση διάρκεια θα έπρεπε… Περιμένουμε πίσω και τους τραυματίες μας, Ταταρούνη και Σοφρωνά, ώστε η ομάδα να είναι πλήρης και από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε έχοντας αυτό ως στόχο, να “δέσουμε” ακόμη περισσότερο και να γίνουμε ακόμη πιο συμπαγές σύνολο.

Συμβαίνει πολλές φορές και ειδικά σε ομάδες που είναι “οικογένεια”, όποτε υπάρχουν τραυματίες, τα υπόλοιπα παιδιά να υπεβάλλουν εαυτούς και να παίζουν και για τους απόντες. Έτσι έγινε και στον Δούκα, τα παιδιά έπαιξαν και για τους συμπαίκτες τους Ταταρούνη και Σοφρωνά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών…

Η Χαλκηδόνα είναι μία ομάδα που παρότι βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρακλή, αδικείται από τη θέση της…Δεν είναι ομάδα για να έχει 1 νίκη και 8 ήττες μέχρι τώρα…Πρόκειται για μία καλή και επικίνδυνη ομάδα και μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του κόουτς Κωνσταντινίδη θα ανακάμψει…».