Δύο βασικά… γρανάζια της επιτυχίας της περασμένης σεζόν, θα συνεχίσουν να έχει στη “μηχανή” της η Νικόπολη Πρέβεζας! Ο λόγος για τους Κώστα Νίκα και Χρήστο Μπάλλα, οι οποίοι συμφώνησαν να φορέσουν και στη Γ΄ εθνική τη φανέλα του συλλόγου.

nikas_mpallas_nikopoli_prevezas“Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη ανακοινώνει με χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο, με τους Κώστα Νίκα και Χρήστο Μπάλλα. Οι 2 αθλητές , βασικοί συντελεστές της περσινής νικηφόρας πορείας μέχρι τον τίτλο του πρωταθλήματος, θα συνεχίσουν να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα στην Γ’ εθνική μετά από την απογευματινή συνάντησή τους, την Τρίτη 13/7, με τον πρόεδρο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση, με το σύλλογο να μην κρύβει την ικανοποίηση διότι διατήρησε τον βασικό “κορμό” της περασμένης περιόδου.

Κράτησε τον βασικό “κορμό”

“Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία του διοικητικού συμβουλίου, το γεγονός ότι κρατήσαμε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, τον βασικό κορμό παικτών της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας εν όψει της συμμετοχής του Συλλόγου στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Πιστεύουμε πως η ομάδα μας που και φέτος θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από γηγενείς παίκτες, θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής”, καταλήγει.