Δοκιμή για Φιλαθλητικό, ντέρμπι παραμονής στην Κρήτη

Μετά από μία εβδομάδα… έλλειψης, η Α2 ξεκινά ξανά και η 17η αγωνιστική βρίσκει τον Φιλαθλητικό να δοκιμάζεται στο Λαύριο. Δυναμική αναμένεται η αναμέτρηση στο Μετς, αλλά και το ντέρμπι του Ηρακλείου με τον Ερμή κεντρίζει επίσης το ενδιαφέρον.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  (Μετς, 17:00)

Αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι στο Μετς, με το Παγκράτι να υποδέχεται κεκλεισμένων των θυρών την Αγία Παρασκευή.  Τόσο οι «ροσονέρι» όσο και η ΚΑΠ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να… ανέβουν βαθμολογικά.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΟΦΗ (Κατσιμήδιο, 17:00)

Τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή θέλουν τα Τρίκαλα.  Η θεσσαλική ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που θα φέρουν και το θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνουν κοντά στους δύο πρωτοπόρους. Ο ΟΦΗ από την άλλη, έχοντας καλύτερη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί των Ικάρων, να τα δώσει όλα και να κάνει τη διαφορά…

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Τη νίκη πάση θυσία θέλουν οι Ικαροι και να ρεφάρουν από την ήττα στην Κρήτη. Οι Σερραίοι θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του ς και να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.  Ο Αρκαδικός θα επιδιώξει να «κλέψει» τους δύο βαθμούς γεγονός που θα τον απομακρύνει περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο σάιτ των γηπεδούχων.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ν. Κηφισιάς, 17:00)

Η Νέα Κηφισιά υποδέχεται τη Νίκη Βόλου σε ένα παιχνίδι στο οποίο είναι και το αδιαφιλονίκητο φαβορί.  Οι γηπεδούχοι το μόνο που θέλουν να σκέφτονται είναι τη νίκη η οποία και θα τους διατηρήσει στην κορυφή. Η Νίκη θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, αν και το έργο της είναι δύσκολο.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αμαλιάδας, 17:00)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του θέλει να πετύχει ο Κόροιβος και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα της Αμαλιάδας θέλει μέσα στο σπίτι της να ικανοποιήσει τον κόσμο της και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Η Δόξα επιθυμεί όμως ένα σπουδαίο «διπλό» που θα της δώσει αβαντάζ όσον αναφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Λίντο, 17:00)

Παιχνίδι ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες γι΄αυτό και αναμένεται αρκετά δυνατό ματς. Το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς και οι δύο παλεύουν για την παραμονή τους και οι δύο βαθμοί της νίκης θα τους απομακρύνει από τις τρεις τελευταίες θέσεις.

ΛΑΥΡΙΟ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Λαυρίου, 14:00)

Το ματς που θα μεταδώσει η κρατική τηλεόραση. Ανταγωνιστικό αναμένεται το παιχνίδι καθώς το Λαύριο στην έδρα του έχει ιδιαίτερη δυναμική. Ο Φιλαθλητικός όμως δεν θέλει να σκέφτεται τη γκέλα καθώς σε αυτή την περίπτωση θα μείνει ένα βαθμό πίσω από τη Νέα Κηφισιά. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι γι΄αυτό και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο.