Δοκιμασίες με δύσκολες μάχες

Πολλά ανταγωνιστικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο Μετς, το Λαύριο και την Αμαλιάδα αναμένονται όμορφα παιχνίδια, ενώ οι δύο εκ των τριών πρωτοπόρων (Ν. Κηφισιά και Φιλαθλητικός) μάλλον δεν θα έχουν δύσκολο έργο.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΟΦΗ (Μετς, 17:00 )

Δυνατή αναμέτρηση αναμένεται στο Μετς. Το Παγκράτι θέλει μετά από τρεις αγωνιστικές να επιστρέψεις στις νίκες.  Αυτό το γεγονός, αλλά και η έδρα είναι πάντα ένα επιπλέον κίνητρο για τους «ροσονέρι». Από την άλλη, ο ΟΦΗ θέλει να κάνει… σεφτέ στις νίκες. Αλλωστε η καλή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής, αλλά και το γεγονός πως είναι σχεδόν πλήρεις (εκτός είναι μόνο ο Καραδολάμης),  του δίνει ελπίδες για το «διπλό».

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  (Κατσιμήδιο, 17:00)

Τα Τρίκαλα θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, καθώς μόνο έτσι μπορούν να… πιάσουν την κορυφή.  Οι καλές εμφανίσεις τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχουν ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ ένα ακόμα θετικό για τους γηπεδούχους είναι ότι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες. Ο Αρκαδικός, θέλει να διορθώσει το λάθος της περασμένης αγωνιστικής καθώς έχασε ένα δικό του ματς.  Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι βελτίωση και αυτό καθιστά την αναμέτρηση ενδιαφέρουσα.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Οι Σερραίοι με τονωμένο το ηθικό θα παλέψουν για το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα. Τα έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων αλλά και η έδρα είναι στα ατού των Ικάρων, αλλά η… δίψα του αντιπάλου για νίκη καθιστά το ματς … πονηρό.  Η Νίκη και πάλι χωρίς τον Μυστηλιάδη θα προσπαθήσει να επαναλάβει μία καλή εμφάνιση μόνο που αυτή τη φορά θέλει να τη συνδυάσει με νίκη.

Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ν. Κηφισιάς, 17:00)

Η αήττητη Νέα Κηφισιά υποδέχεται τη Δόξα. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα (Πετροδημόπουλος, Διαμαντόιπουλος και Τζιάλλας) παραμένουν το φαβορί, αφού διαθέτουν ισάξιους παίκτες. Μάλιστα, σε αυτό το ματς θα υπάρξει και η επιστροφή του Σάββα Νικητάκη. Από την άλλη η Δόξα δεν φαίνεται να βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά παρόλα αυτά θα παλέψει για το καλύτερο.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αμαλιάδας, 17:00)

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αναμένεται το παιχνίδι στην Αμαλιάδα με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολλή καλή κατάσταση. Ο Κόροιβος  μέσα στο σπίτι του θέλει να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη και να σκαρφαλώσει περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Ο «νεαρός» Ερμής όμως έχει δείξει πόσο μάχιμος είναι, μετρώντας μάλιστα τέσσερα στα τέσσερα. Όπως και να έχει αναμένεται ένα ωραίο παιχνίδι.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Λίντο, 14:00)

Το Ηράκλειο των αρκετών προβλημάτων (Απών ο Στεφανάκης λόγω τραυματισμού, αλλά και το γνωστό θέμα με τους Γιοβάνοβιτς και Αλφα ) υποδέχεται των αήττητο Φιλαθλητικό. Όπως είναι φυσικό οι κρητικοί δεν θα τα παρατήσουν, αλλά οι πολλές απουσίες χρίζουν φαβορί του αγώνα τους φιλοξενούμενους.

ΛΑΥΡΙΟ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Λαυρίου, 17:00)

Ένα ακόμα αμφίρροπο παιχνίδι. Το Λαύριο έχει δείξει τη δυναμική του έχει και το απόλυτο νικών και έτσι θέλει να συνεχίσει. Από την άλλη, η Αγία Παρασκευή δεν έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια από εκτός έδρας παιχνίδι και αυτό θέλει να επιτύχει στο Λαύριο.