Δορκοφίκης: «Πάση θυσία νίκη με τον Πόλις»

Πήγε στην Κρήτη, πήρε τους δύο βαθμούς χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα και έφυγε. Το Ψυχικό ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής καθώς επιβλήθηκε του Ηροδότου με 86-50.
Ο Σάββας Δορκοφίκης άφησε την Α2 και Αμύντα με σκοπό ν βοηθήσει την ομάδα των βορείων προαστίων να πραγματοποιήσει τους υψηλούς της στόχους.

«Είμαστε σε έναν όμιλο-φωτιά, όπως αποδείχθηκε και με τα χθεσινά αποτελέσματα. Είχαμε άγχος λόγω του ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν αλλά δείξαμε χαρακτήρα και από το πρώτο λεπτό επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να παρουσιαστούμε τόσο καλοί» σχολίασε αρχικά ο 28χρονος φόργουορντ για να συνεχίσει:

«Αν συνεχίσουμε στον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό τότε πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στη φετινή σεζόν. Το πιο θετικό από τη χθεσινή αναμέτρηση ήταν πως παρουσιαστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, ακόμα και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο στα τελευταία λεπτά έδειξαν μεγάλη διάθεση».

Στο τέλος, αναφέρθηκε στο επόμενο ντέρμπι με τον Πόλις: «Το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Πόλις είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία ώστε και η χθεσινή μας επικράτηση να έχει νόημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί».