Δύο παίκτες που ξέρει πολύ καλά -και τους είχε τα τελευταία χρόνια στον Αργοναύτη Ραφήνας- ο Γιώργος Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τα τελευταία 24ωρα ο Δούκας.

Ο λόγος για τον Παύλο Γεραμάνη (22χρ., 2.03μ.) και τον Χρήστο Κορομηλιά (22χρ., 1.96μ., δύο νεαρούς παίκτες που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα του Αργοναύτη σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα των εκπαιδευτηρίων έχει ήδη ανανεώσει τον 1ο της σκόρερ από τη φετινή χρονιά στη Β’ Εθνική, τον Παντελή Κοψιά, ενώ έχει αποκτήσει και τον Δημήτρη Καραΐσκο από τον Πανιώνιο, δείχνοντας ότι έχει σκοπό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο ανακοινώσεις του Δούκα:

«Το τμήμα Μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Παύλου Γεραμάνη (2001, 2.03μ).

Ο Δημήτρης Καραϊσκος ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον δρόμο των μεταγραφών μέσα στη ρακέτα και ακολουθεί ένας ακόμα ταλαντούχος παίκτης. Ο 22χρονος αθλητής που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Αργοναύτη Ραφήνας είναι ο επόμενος παίκτης που θα ενισχύσει την προσπάθεια του μπασκετικού Δούκα, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής των «μπλε», Γιώργος Γιαννακόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τον Παύλο Γεραμάνη, μιας και συνεργάστηκαν για μια διετία στην ομάδα της Ραφήνας και ήταν μέσα στις πρώτες του επιλογές. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να «βαδίσουν» μαζί τη νέα σεζόν.

Ο Παύλος Γεραμάνης είναι παλιός γνώριμος του ΑΣΕ Δούκα μιας και έχει αγωνιστεί στα παιδικο-εφηβικά τμήματα του Δούκα. Ξεκίνησε το μπασκετικό του ταξίδι στη Νέα Μάκρη και στην πορεία αγωνίστηκε σε Ποδειδώνα Ψυχικού, Μελίσσια και Μαραθώνα για να καταλήξει στην ομάδα της Ραφήνας.

Στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του ΑΣΕΔ, ο Παύλος Γεραμάνης, επεσήμανε: «Έχω υπάρξει κι εγώ ως έφηβος μέλος της οικογένειας του Δούκα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του ΑΣΕΔ. Με τον coach Γιαννακόπουλο έχουμε συνεργαστεί δύο πολύ όμορφες χρονιές στον Αργοναύτη Ραφήνας και τον ευχαριστώ που μαζί με την διοίκηση του Δούκα με εμπιστεύθηκαν να συνεχίσουμε μαζί αυτό το ταξίδι. Ανυπομονώ για την νέα χρονιά και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε κάθε προσδοκία με απώτερο σκοπό την άνοδο της ομάδας».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Παύλο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες».

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Χρήστου Κορομηλιά (22χρ., 1.96μ.).

Ο συγκεκριμένος αθλητής αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των «μπλε» από τις πρώτες ημέρες του «χτισίματος» της ομάδας. Ο προπονητής, Γιώργος Γιαννακόπουλος τον γνωρίζει πολύ καλά μιας και έχουν συνεργαστεί την τελευταία πενταετία στον Αργοναύτη Ραφήνας και έτσι οι συζητήσεις έφεραν πολύ γρήγορα και τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στα πρώτα του λόγια, μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του με τον ΑΣΕ Δούκα, ο Χρήστος Κορομηλιάς, τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Δούκα και τον coach Γιώργο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκα πέντε χρόνια στον Αργοναύτη Ραφήνας, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για το φετινό πλάνο της ομάδας. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μέσα στο παρκέ».

Ο Χρήστος Κορομηλιάς ξεκίνησε τη μπασκετική του πορεία στον Προμηθέα Χαλανδρίου στον οποίοι και αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Η συνέχεια τον βρήκε στον Αργοναύτη Ραφήνας (2019-2023) για να καταλήξει φέτος στον ΑΣΕ Δούκα.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Χρήστο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες».