Δυνατή αναμέτρηση στο Μαρούσι

kleisto_gimanastirio_Marousi_1Παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής. Η αρχή γίνεται στο Μαρούσι με τη Νίκη να υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και να πάρουν μια σπουδαία νίκη, ενώ από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι  θέλουν να δώσουν συνέχεια στην «τρελή» πορεία τους και να κατακτήσουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους.

Επικίνδυνη έξοδο έχει ο Εσπερος, ο οποίος καλείται να περάσει από την Κόρινθο και να διατηρήσει την απόσταση από τους… από κάτω. Ο ανανεωμένος Απόλλωνας από τη άλλη έχει άλλη άποψη καθώς θα παλέψει να πάρει δύο βαθμούς απέναντι σ΄ένα δυνατό αντίπαλο.

Η Ενωση Ιλίου κοντράρεται με το Πέραμα, σ΄ένα ματς που έχει όμως φαβορί. Ανάλογα και τα παιχνίδια της Πεντέλη, η οποία αντιμετωπίσει το Κρανίδι, αλλά και του Κεραυνού Αιγίου, ο οποίος παίζει εκτός έδρας με το Χαλάνδρι.

Δυναμική μάχη για την παραμονή θα γίνει στην Μάνδρα, με τον Μανδραϊκό να φιλοξενεί τον Ακάδημο Καλαμάτας.

Τέλος, στη Ζάκυνθο η ΑΓΕΖ θα παλέψει απέναντι στην μαχητική Νήαρ Ηστ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τη διατηρήσει κοντά στους πρωτοπόρους.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

ΓΣ Χαλάνδρι – Κεραυνός Αιγίου (Ν. Περκίζας, 17:00)
Ενωση Ιλίου – Ερμής Περάματος (Β’ Κλ. Ιλίου, 17:00)
Πεντέλη – Κρανίδι (Ν. Πεντέλης, 17:00)
Μανδραϊκός – Ακάδημος (1 ΚΓ Μάνδρας, 17:00)
Νίκη Αμαρουσίου – Προμηθέας Χαλανδρίου (2 Λύκειο Αμαρ., 17:00)
Απόλλων Αρχ. Κορίνθου – Εσπερος (Κορίνθου, 17:00)
Ζάκυνθος – Νήαρ Ηστ (Παναγούλας, 13:00)