Δυσκολεύουν τα… πράγματα!

Τα κομμάτια του θα προσπαθήσει να μαζέψει ο Σπόρτιγκ μετά την ήττα όλεθρο από τον Αργοναύτη προκομμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για την παραμονή ζωντανές την Κυριακή απέναντι στη απρόβλεπτη Λιβαδειά.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Παναγιώτη Αρίδα θα παρουσιαστεί έτοιμη να πάρει τους δυο βαθμούς της νίκης χαλώντας τα σχέδια των «μπλαουγκράνα» συνεχίζοντας παράλληλα τη δική τους πορεία.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα προσδοκά η ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου στο Ψυχικό, διαψεύδοντας όποιον… τόλμησε να τους αμφισβητήσει πριν ακόμα πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος.

Στην Κρήτη θα μεταβεί η πληγωμένη Ένωση Ιλίου εν όψει του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη, ο οποίος παρά την αγωνιστικότητα υπολείπεται σε αποτελέσματα τα οποία και προσδοκά. Θέλοντας να αφήσει πίσω τους εφιάλτες της δεύτερης αγωνιστικής στην πόλη της Χαλκίδας το πρωτοπόρο Ηράκλειο παραμονεύει, ώστε να «κλέψει» τους δυο βαθμούς από την γειτόνισσα του ΓΠΣΧ ,Έξω Παναγίτσα.

Ευκαιρία για ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα προσφέρετε στη Χαλκίδα την 22η αγωνιστική μιας και αναμετράται επί του ήδη υποβιβασμένου Φαλήρου. Παρά τις προσπάθειες του Βασίλη Μάντη και των παικτών του η παραμονή της Γέρας … τρεμοσβήνει επικίνδυνα μιας και το δυναμικό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας ελπίζει στην 15η νίκη του.

Σε αντίθεση με τα παραπάνω ματς που θα διεξέρθουν την Κυριακή (10/04), ο Φιλαθλητικός ταξιδεύει ως την Ικαρία μια μέρα πριν (Σάββατο 9/04) προκειμένου να συναντήσει τον Ίκαρο και συμφώνα με τις φιλοδοξίες του φύγει ικανοποιημένος βαθμολογικά.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 09/04
Ίκαρος Ικαρίας – Φιλαθλητικός  (Αγ. Κυρίκου, 18:00)

Κυριακή 10/04

Σπόρτιγκ – Λιβαδειά (Σπόρτιγκ, 17:00)
Ψυχικό – Αργοναύτης Τριγλίας   (Π. Ψυχικό, 17:00)
Έξω Παναγίτσα – Ηράκλειο  (Χαλκιά-Ανστ., 17:00)
Εργοτέλης – Ένωση Ιλίου   (Λίντο, 17:00)
Παπάδος Γέρας – Ιωνικός Ν.Φ.  (Νεάπολης Μυτ., 12:00)
Π. Φάληρο – Χαλκίδα (Εθνικής Αντιστάσεως, 17:00)