Δόξα Λευκάδας: Ενισχύεται στην περιφέρεια με Γοργόνη

Η Δόξα Λευκάδας συνεχίζει τις προσθήκες παικτών ενόψει της επιστροφής της στην Elite League. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Διογένη Γοργόνη.

Ο 25χρονος γκαρντ (1998, 1.95μ.) αποτελεί το 9ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας, η οποία θα παρουσιάσει μία τελείως διαφορετική ομάδα από αυτήν που κατέκτησε το “εισιτήριο” για τη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Την προηγούμενη χρονιά ο Γοργόνης έπαιξε σε Ψυχικό και Ηρακλή, έχοντας 4,6 πόντους και 2,6 ριμπάουντ σε 17,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Διογένης Γοργόνης, γεννημένος το 1998,ύψος 1,95,συμφώνησε και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την νέα σεζόν!

Ξεκίνησε το μπάσκετ,στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από εκεί το 2014-15 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας και στην BASKET LEAGUE όπως και στην Εθνική Νέων!

Μετακομίζει στον ΓΣ Περιστερίου και κατακτά το Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής (2016-17).Στη συνέχεια στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και στην Δάφνη Δαφνίου με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική, στον ΓΣ Ελευθερούπολης και τον ΑΟΚ Χανιά, γιά να επανέλθει το 2021-22 στην Ελευθερούπολη και την Α2.Την περσινή χρονιά,ξεκίνησε στην ΑΕ Ψυχικού και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στον Ηρακλή (ELITE LEAGUE).

Συνεχίζει μαζί μας…..».