Δύο ανανεώσεις, δύο μεταγραφές η Βόνιτσα

vonitsa_logoΜε… συνοπτικές διαδικασίες προχωρά ο σχεδιασμός της Βόνιτσας για τη νέα περίοδο. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο πραγματοποίησαν “καρέ” κινήσεων, ανανεώνοντας τη συνεργασία με δύο παίκτες και προσθέτοντας στο ρόστερ τους δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα!

Ο λόγος για του Απόστολη Πέρλη και Φώτη Μακρόπουλο που θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του συλλόγου της Βόνιτσας, αλλά και την προσθήκη του έμπειρου Ανδρέα Βήχου και του Ντίνου Τσιτσώνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις μεταγραφικές εξελίξεις στον σύλλογο της Βόνιτσας αναφέρει:
“Το Δ.Σ. της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις των αθλητών Πέρλη Απόστολου και Μακρόπουλου Φώτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τους δύο αυτούς αθλητές καθώς είναι γνωστό πως πρόκειται για δύο σπουδαίους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη περσινή εκπληκτική πορεία της ομάδας μας.

Επίσης το Δ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Βήχου 33 ετών με ύψος 1,98 που αγωνίζεται στη θέση 4 και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πειραϊκό , Πορφύρα , Αγιο Θωμά , Ταύρο, Γαλάτσι και Δραπετσώνα καθώς και την απόκτηση του Ντίνου Τσιτσώνη 28 ετών με υψος 1,86 που αγωνίζεται στη θέση 2 και αγωνίζονταν στη Νικόπολη Πρέβεζας”.