Δύο προβληματα εν όψει Κηφισιάς

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Κόροιβου Αμαλιάδας ανήκει στο παρελθόν για τον Αρκαδικό και πλέον η προσοχή στρέφεται στο δύσκολο εκτός έδρας ματς  με τη Νέα Κηφισιά.

Ο Γιάννης Καστρίτης αντιμετωπίζει δύο προβλήματα τραυματισμού, με τον Μίροσλαβ Τσουμπρίλο να έχει… παράσημο πέντε ράμματα από τον αγώνα με τον Κόροιβο και τον Σπύρο Πάνου, ο οποίος δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενός τραυματισμού από το περασμένο παιχνίδι.

Η μαθητική κερκίδα του Αρκαδικού

Στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης γνώρισε και πάλι όμορφες στιγμές, όπως συμβαίνει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια στα εντός έδρας παιχνίδια του Αρκαδικού.

Εκτός από τους μεγαλύτερους σε ηλικία φιλάθλους, ο παλμός της κερκίδας δόθηκε τόσο από τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας, όσο και από τους νεαρούς μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξεως του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως, που από την μεριά τους δημιούργησαν εξαιρετική κερκίδα και βοήθησαν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσουν στη μεγάλη αυτή νίκη.