Δύσκολα ο Αποστολόπουλος

Το εμπόδιο «Παγκράτι» ξεπεράστηκε και πλέον όλη η προσοχή του Κόροιβου στρέφετε στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα. Ομως, για ακόμα μία εβδομάδα η προετοιμασία εν όψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού διεξάγεται με προβλήματα, καθώς η συμμετοχή του Δημήτρη Αποστολόπουλου είναι αρκετά δύσκολη.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος πλέι μέικερ έχει υποστεί θλάση στη γάμπα και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ενισχύσει την ομάδα της Αμαλιάδας. 

Για τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στους «ροσονέρι» μίλησε στην «Πρώτη» ο τεχνικός του Κοροίβου, Βασίλης Νιπεργιάλης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ματς με τον Αμύντα.
«Με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν το Σάββατο, ήταν μια τεράστια επιτυχία για μας. Δείξαμε ότι  θέλουμε να παραμείνουμε ζωντανοί, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας “τελειώσουν”. Συγχαρητήρια στο τεχνικό  τιμ, σε όλους τους παίκτες και κυρίως στον Αποστολόπουλο που αγωνίστηκε τραυματίας, αποδεικνύοντας ότι οι παίκτες έχουν δεθεί με την ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Κοροίβου και συνέχισε:

«Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ και σε αυτό τον αγώνα. Έχουμε συσπειρωθεί το τελευταίο διάστημα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ακολουθεί ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι με τον Αμύντα και το αντιμετωπίζουμε όπως αυτό με το Παγκράτι. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός του Κοροίβου».