Δύσκολα ο Καραδολάμης, Ορφανός: «Να φτάσουμε ψηλά»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος και στον ΟΦΗ το γνωρίζουν πολύ καλά καθώς το… μενού περιλαμβάνει δύσκολη αρχή. Οι κρητικοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό και αυτό που επιζητούν είναι να ξεκινήσουν με το… δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Οι  προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά και ο Βαγγέλης Βλάχος έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του Δημήτρη Καραδολάμη, (πρόβλημα στη μέση), ο οποίος πολύ δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο ματς.

«Να φράσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται» 

Πριν τρία χρόνια δεν έλαχε, αλλά φέτος όπως φαίνεται ήταν η ώρα. O Νίκος Ορφανός παρότι και στο παρελθόν είχε επαφές με τον ΟΦΗ για τη μεταγραφή του στην Κρήτη τελικά αυτή πραγματοποιήθηκε φέτος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κρητικών μίλησε στο gentikoule γα τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αλλά και τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά: 

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας. Ήθελα να έρθω από την πρώτη στιγμή, καθώς είχα γνωρίσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ και πριν κάποια χρόνια όταν ήταν να έρθω στην ομάδα και μου έκαναν την καλύτερη εντύπωση. Χαίρομαι που τελικά καταφέραμε να συνεργαστούμε».

Για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα:

«Εγώ θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα και να την φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα:

«Την περσινή χρονιά είχα ένα τραυματισμό που με άφησε λίγο πίσω. Από τον Ιούλιο ξεκίνησα προπονήσεις και δεν έχω σταματήσει καθόλου. Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση  και έτοιμος να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε να τον κάνω χαρούμενο. Έχω μιλήσει με άλλα παιδιά που έχουν έρθει να παίξουν σαν αντίπαλοι στο ΒΑΚ και που είπαν για την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Είναι γνωστό πως είναι από τις πιο δύσκολες και καυτές έδρες. Έχω παίξει και εγώ σαν αντίπαλος στο ΒΑΚ, αλλά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο και δεν υπήρχε πολύ κόσμος».