Δύσκολες… έξοδοι για τους πρωτοπόρους

Πολύβιος – Ιωνικός Ν. Φ. (Μεγαλόπολης, 17:00)

Εύκολο απόγευμα ενδέχεται να έχει ο πρωτοπόρος Ιωνικός επί του ουραγού του 1ου ομίλου νότου Πολύβιου. Οι «μπλε» θα αφήσουν τη νέα Φιλαδέλφεια για να κατηφορίσουν προς τη Μεγαλούπολη με στόχο το «διπλό», ενώ ο Σπύρος Σταθούλης σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους περισσότερους παίκτες μπορεί και να ξεκουράσει τους συνήθεις ύποπτους του ρόστερ του. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι γνωρίζουν το δύσκολο έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρατήσουν τις προσπάθειες τους για τους πρώτους νικητήριους βαθμούς.

Κεραυνός Αιγίου – Εσπερος Α.Ο.Π.Α. (Αιγίου, 17:00)

Πιο δύσκολη έξοδο από εκείνη τον ομοιόβαθμο τους στην κορυφή, επιτάσσει η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον Έσπερο. Ο πατρινός σύλλογος ταξιδεύει μέχρι το Αίγιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό, ελπίζοντας μόνο για μια ξάστερη επιστροφή στην πόλη τους.

Ολυμπιάδα Πατρών – Χολαργός (Ταραμπούρα, 17:00)

Ματς διαφορετικής ψυχολογίας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ταραμπούρας μιας και από τη μια οι γηπεδούχοι μετρούν δυο συνεχόμενες ήττες τις τελευταίες αγωνιστικές (Ιωνικός και Κρόνος), ενώ από την άλλη ο Χολαργός χαμόγελα για τους 9 διαδοχικούς βαθμούς του. Έτσι οι «πορτοκαλί» το μόνο που επιθυμούν είναι να αντιστρέψουν τους ρόλους, επί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τη σειρά τους λαχταρούν να πληθύνουν τα βαγόνια της επιτυχίας.

Απολλωνιάδα – Μίλωνας (Περιβόλας, 17:00)

Ξεκούραστοι και συνάμα έτοιμοι για την συνεχεία του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Τάκη Πανούλια δεν στοχεύουν σε επιπόλαια λάθη. Σκοπεύουν να μεταβούν στον Περιβόλα και να επιστρέψουν άμεσα, με το ροζ φύλλο αγώνα στη νέα Σμύρνη, μολονότι η μαχητική Απολλωνιάδα θα αγωνιστεί για να τους χαλάσει τα σχέδια προκειμένου να δώσει έναρξη στα θετικά αποτελέσματα της φετινής σεζόν.

Ολυμπιονίκης – Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Αρχαίας Ολυμπίας, 17:00)

Με μόνο μια νίκη στο ενεργητικό του, έναντι τριών του αντίπαλου ο Ολυμπιονίκης θα δώσει τη δική του μάχη στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Από της άλλη οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν μόνο για το διπλό, αναμένοντας ταυτόχρονα μια γκέλα από τους πρωτοπόρους, ώστε να ανέβουν εκείνοι σκαλοπάτι στο βαθμολογικό πίνακα.

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Κρόνος Ιωαννίνων  (Λουτρακίου, 16:00)

Τη ζυγαριά προς τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να στρέψει ο Κρόνος Ιωαννίνων απέναντι στον Ποσειδώνας Λουτρακίου. Στην αντίπερα όχθη, οι οικοδεσπότες δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της επιτυχίας στις εθνικές κατηγορίες και έτσι θα τα δώσουν όλα ώστε να γνωρίσουν και αυτοί τα πανηγύρια του νικητή.