«Είμαστε ομάδα με συναίσθημα!»

Ηταν το σπουδαιότερο παιχνίδι για τον Πανελευσινιακό. Η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει μέχρι σήμερα, αλλά το σημαντικότερο όλων για το σύλλογο της Ελευσίνας είναι ότι το ματς διεξήχθη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Πανελευσινιακού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας κάτω από υγιή πρότυπα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε ομάδα με συναίσθημα!
ανεξάντλητο, όμορφο και μας ταξιδεύει!

Ο αγώνας με την ΑΕΚ (11/2/2012), ο οποίος συνοδεύτηκε από μία Ιστορική νίκη επί ενός αντιπάλου που αποτελεί ζωντανή Ιστορία της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, αποτελεί ορόσημο για τον Πανελευσινιακό. Ως Διοίκηση του Συλλόγου είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ορισμένα βασικά σημεία, τα οποία θα βοηθήσουν όλους μας να κατανοήσουμε πως μπορούμε να αναβαθμίσουμε το άθλημα.

Καταρχήν θα πρέπει να συγχαρούμε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία συνεργάστηκε άψογα μαζί μας και έδειξε την ικανότητα της στην πρόληψη επεισοδίων με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν τον αγώνα και να απολαύσουν τη μοναδική φιλοξενία που πάντα προσφέρει ο Πανελευσινιακός.

Θέλουμε επίσης να προβάλλουμε το γεγονός ότι με πρωτοβουλία του Πανελευσινιακού προσεκλήθη το AEK LIVE να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα σε συνεργασία με το επίσημο portal της ομάδας μας {Panelefsiniakosbc.com}. Αποτελεί μία τρανή απόδειξη πως εννοούμε στην Ελευσίνα τον όρο «φιλοξενία» το απίστευτο, για τις μέρες μας, να γίνει η οπαδική μετάδοση των ανθρώπων της ΑΕΚ μέσα από τον πυρήνα των φανατικών φιλάθλων του Πανελευσινιακού χωρίς κανένα παρατράγουδο! Οφείλουμε να συγχαρούμε τους συντελεστές του AEK LIVE οι οποίοι κάνουν μία εξαίρετη δουλειά που δίνει το παράδειγμα σε όλους μας. Να ευχηθούμε δε και στην ομάδα της ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους για την επάνοδο στην ανώτατη κατηγορία που της αρμόζει.

Κατά καιρούς έχουμε εκφράσει τα παράπονα μας για τη διαιτησία. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να εκφράσουμε και τα συγχαρητήρια μας στο διαιτητικό τρίο των κ.κ. Ψαριανού, Καλδίρη και Τσώνου, οι οποίοι τήρησαν το ποθούμενο για εμάς 50%-50% παρά την κρισιμότητα του αγώνα. Γιατί δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο στην κριτική αλλά αντίθετα, αν θέλουμε να βοηθήσουμε το άθλημα, θα πρέπει να προβάλλουμε τα θετικά!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την αγάπη τους όχι μόνο τους φιλάθλους του Πανελευσινιακού αλλά και τους καινούργιους φίλους της ομάδας, εκτός Ελευσίνας, οι οποίοι έχουν δει με συμπάθεια την προσπάθεια που κάνουμε. Έχουμε δώσει υπόσχεση να αγωνιζόμαστε για την χαρά του αθλήματος και συνεχίζουμε! Μπορεί μερικές φορές ο ενθουσιασμός μας να παρεξηγείται αλλά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους ότι ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα με συναίσθημα! Αυτό αποτελεί τη δύναμη μας και είναι ανεξάντλητο, όμορφο και μας ταξιδεύει!».