«Είστε ο 6ος παίκτης μας»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα εν όψει του αγώνα με το Λαύριο εξέδωσε η Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΠ το προσεχές Σάββατο (2/3, 17.00) θα υποδεχθεί στο κλειστό του Κοντόπευκου το δυνατό Λαύριο και θέλει πάση θυσία να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!

Οι τέσσερις διαδοχικοί αγώνες μακριά από τη νίκη είναι πολλοί για την ΚΑΠ! Έτσι, η ομάδα μας θα παλέψει με… νύχια και με δόντια για να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι σε μία απ’ τις πιο επικίνδυνες ομάδες της φετινής Α2!

Ωστόσο, χωρίς τον πιστό της κόσμο η ΚΑΠ… χάνει την έξτρα δύναμή της, την πολύτιμη δύναμη της έδρας της! Γι’ αυτό και καλούμε τους φίλους της ΚΑΠ να γεμίσουν και πάλι απ’ άκρη σ’ άκρη το κλειστό του Κοντόπευκου! Ελάτε να δώσετε ώθηση στην αγαπημένη μας ομάδα! Σας χρειάζεται στο πλευρό της!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ !!!

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ΚΑΠ με εσάς στο πλάι της… γιγαντώνεται! Ενώστε τη δύναμή σας με τους παίκτες μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμη μία μεγάλη νίκη!

Το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει ξανά !!!»