Εθνικός: Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Καράβολα

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της φετινής σεζόν στη Β’ Εθνική ολοκληρώθηκε. Ο Εθνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστόδουλου Καράβολα, του 3ου καλύτερου σκόρερ της περσινής χρονιάς στον 1ο όμιλο της κατηγορίας με τη φανέλα του Αιγάλεω.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα σεζόν θα φορέσω ξανα τη φανέλα του Εθνικού. Από το προηγούμενο πέρασμα μου από την ομάδα έχω μόνο θετικές αναμνήσεις.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100%, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εντός παρκέ», δήλωσε ο έμπειρος φόργουορντ στη σελίδα του Εθνικού στο Facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την απόκτηση του Χριστοδούλου Καράβολα. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα μας και θα ενισχύσει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο “μπόμπερ” των Εθνικών κατηγοριών θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Εθνικού, με τον οποίο είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2015-2016. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, το οποίο οδήγησε μέχρι και τη Β’ Εθνική. Πέρσι, όπως και κάθε χρόνο, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του και ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος».