Εκοψαν την πίτα τους τα Πεύκα, τυχερός ο Γερομιχαλός

maxites_pita4Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψαν σε μία λιτή και οικογενειακή εκδήλωση τα Πεύκα. Ο… γουρλής για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γερομιχαλός καθώς το φλουρί της ανδρικής ομάδας έπεσε  σε εκείνον.

Αναλυτικά:

«Σε μια όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το σωματείο μας, Μαχητές Δόξας Πεύκων. Η εκδήλωση ήταν σεμνή σε οικογενειακό κλίμα και με συναισθηματική φόρτιση στον απόηχο της ξαφνικής απώλειας του νεαρού διοικητικού παράγοντα της ομάδος , Αθανασίου Κρητικοπουλου.

Το παρών στο κλειστό Πεύκων έδωσαν όλα τα τμήματα καλαθοσφαίρισης, οι προπονητές, η Διοίκηση και οι γονείς των αθλητών. Αρχικά έγινε ένας απολογισμός της περσινής πολύ επιτυχημένης χρονιάς και αναφέρθηκαν και κάποια μελλοντικά σχεδία του σωματείου. Στη συνεχεία ο Πατήρ Ιωάννης Κρητικόπουλος μας έδωσε την ευχή του και όλως τυχαίως το φλουρί έπεσε στη Διοίκηση της ομάδος!!

Την σκυτάλη πήραν οι βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών της ομάδος και η εκδήλωση τέλειωσε με το μοίρασμα μικρών βασιλοπιτών σε όλους τους αθλητές και τους γονείς. Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια τυχερός για το τμήμα του ανδρικού αναδείχτηκε ο Δημήτρης Γερομιχαλός.

Ευχαριστούμε πολύ τον Φούρνο ΤΙΤΑΝΙΑ (http://www.titania-artos.gr/) για τις πεντανόστιμες βασιλόπιτες τους».

maxites_pita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

maxites_pita2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

maxites_pita3