Εκοψε την πίτα ο ΣΔΚΘ

Με τη συνοδεία του μπουζουκιού και του ακορντεόν,  με περίσσιο  κέφι, πολύ κρασί και φαγητό, αντάλλαξαν ευχές τα μέλη του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικη πίτας, που πραγματοποιήθηκε σε κοσμική ταβέρνα της Κομοτηνής, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012.

«Καλή χρονιά με  υγεία, ειρήνη, αγάπη και ευτυχία. Το 2012  να μας «χαρίσει» δύναμη, αλληλεγγύη και πίστη στις δυνάμεις μας προκειμένου να αγωνιστούμε για το δίκαιο και το καλό του Συνδέσμου και της Διαιτησίας. Ας είναι  το νέο έτος, έτος ελπίδας και αναγέννησης του Θρακιώτικου μπάσκετ » ευχήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης. Πρόσθεσε δε, ότι « έχουμε χρέος ως Διαιτητές να προσπαθούμε για το παρόν και να ελπίζουμε για το μέλλον το καλύτερο». Τέλος, δεσμεύτηκε  ο Σύνδεσμος να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες των μελών του στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Γενικός Αρχηγός, ο Έφορος και ο Προπονητής του τοπικού Σωματείου Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Νωρίτερα, προηγήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ανταλλαγές ευχών και απόψεων για τις δράσεις του Συνδέσμου τη νέα χρονιά, με τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ κύριο Νικόλαο Νικολόπουλο και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ./ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ κύριο Παναγιώτη Μπακάλη.

Βραβεύτηκε για την πολυετή συνεργασία του με το Σύνδεσμο ο προπονητής Στέφανος Βουτσάς. Επίσης βραβεύθηκε το μέλος του Συνδέσμου Φωτάκης Γκέκας  για την περσινή  διπλή διάκρισή του: αξιολόγηση ως εθνικός Διαιτητής και αποφοίτηση από το τμήμα φυτικής ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Τυχερή της βραδιάς η Διαιτητής Νατάσσα Τσακιράκη, η οποία τυχαίνοντας το φλουρί, θα ταξιδέψει με έξοδα του Συνδέσμου μέχρι την Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσει το Φεβρουάριο έναν αγώνα της Euroleague.