Εκτός έδρας δοκιμάζονται Πόλις και Νίκη

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος (10 αγωνιστική) βρίσκει τον πρωτοπόρο Πόλις να δοκιμάζεται στο Αίγιο, απέναντι στον ανταγωνιστικό Κεραυνό, Η ομάδα της Καλλιθέας θα παλέψει για το «διπλό», το οποίο και θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Κεραυνός, ο οποίος  θα παραταχθεί ενισχυμένος μετά την επιστροφή του Δαουλάρη, αποτελεί και τη τελευταία του ευκαιρία αν θέλει να παραμείνει στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Εθνικός από την άλλη, θα παλέψει με το δυναμικό Χαλάνδρι σε ένα παιχνίδι το οποίο οι γηπεδούχοι θα διεκδικήσουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους και παράλληλα θα τους κρατήσει σε απόσταση… αναπνοής από τον πρώτο.

Η Νίκη Αμαρουσίου καλείται να ξεπεράσει τον πρόσφατο χαμό του προέδρου της, Δημήτρη Ραχωβίτσα και να αγωνιστεί στη «καυτή» έδρα της Ζακύνθου απέναντι στην ΑΓΕΖ. Όμως, οι γηπεδούχοι ωστόσο πρέπει να… καλύψουν τα προβλήματά τους (Χαλβατζής, Τζινόπουλος, Νικολόπουλος και Μυλωνάς) για να καταφέρουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τη νέα χρονιά.

Μάχη παραμονής θα γίνει στο Λουτράκι, όπου ο Ποσειδώνας θα προσπαθήσει να αποσπάσει δύο σημαντικούς βαθμούς από την Καλαμάτα 80, η οποία «καίγεται» και αυτή για τη νίκη. Ο Ολυμπιονίκης, έχοντας στον πάγκο τον Νίκο Βουρνά θα προσπαθήσει να πετύχει μία καλή νίκη απέναντι στο Γαλάτσι, ενώ το Αγρίνιο θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Κρανίδι, για να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Όμως, ο αντίπαλος θέλει τους βαθμούς για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις…

Το πρόγραμμα της 10 αγωνιστικής:

Ποσειδώνας Λουτρακίου – Καλαμάτα 80 (Λουτρακίου, 17:00)
Κεραυνός Αιγίου – Πόλις (Αιγίου, 17:00)
Εθνικός – Χαλάνδρι (Σαλπέα, 17:00)
Ζάκυνθος – Νίκη Αμαρουσίου (ΚΓ Παναγούλας, 14:30)
Αγρίνιο – Κρανίδι (ΔΑΚ Αγρινίου, 17:00)
Ολυμπιονίκης – Γαλάτσι (Αρχαίας Ολυμπίας, 17:00)